Cünyır 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 5,772 Reaksiyon skoru 2,791 19 Eylül 2025 #1 Verification failed: (0x1A) Security Violation Bu uyarıyı alıyorum Foto koyamıyorum neden bende bilmiyorum ventoy indirip win 11 iso indirdim
Verification failed: (0x1A) Security Violation Bu uyarıyı alıyorum Foto koyamıyorum neden bende bilmiyorum ventoy indirip win 11 iso indirdim
Cünyır 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 5,772 Reaksiyon skoru 2,791 19 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 Hanaz yazmış: Verification failed: (0x1A) Security Violation Bu uyarıyı alıyorum Foto koyamıyorum neden bende bilmiyorum ventoy indirip win 11 iso indirdim Devamı için tıklayın... Security device suppored enable Ftpm swich amd cpu ftpm de Device seleck autpda onu değiştiremiyorum
Hanaz yazmış: Verification failed: (0x1A) Security Violation Bu uyarıyı alıyorum Foto koyamıyorum neden bende bilmiyorum ventoy indirip win 11 iso indirdim Devamı için tıklayın... Security device suppored enable Ftpm swich amd cpu ftpm de Device seleck autpda onu değiştiremiyorum