Neler Yeni

Yeni topladığım custom klavye

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
Muhammed emin efe
Arkadaşlar öncelikle aklınıza custom klavyeler ile ilgili sorular geliyorsa sorabilirsiniz. Bilgim dahilinde yardımcı olurum.
Bu klavyeyi toplayabilmem 3 ay falan sürdü. 100'e yakın klavye satmama rağmen kendim membran 50 liralık klavye kullanıyordum artık hakkını vermek istedin.
Kasa= Zuoya GMK87
Switchler= Monka Snowleopard V2 Linear switch
Keycapler= Yurtdışından elden alındı, özellikle yüksek kalite pbt seçtim çünkü yüksek hisli oluyorlar ve parmaktan kayma hissi olmuyor. Baskısı süblimasyon baskı.
Switchler zaten pre-lube olduğu için ekstraya girmeye gerek duymadım. Allah size daha iyisini nasib etsin.
WhatsApp Image 2024-09-13 at 20.33.46.jpeg
WhatsApp Image 2024-09-13 at 20.33.43.jpeg
WhatsApp Image 2024-09-13 at 20.33.47.jpeg
WhatsApp Image 2024-09-13 at 22.19.02.jpeg

Son düzenleme:

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Arda Yıldırım
Klavye mükemmel olmuş elinize sağlık. Harbiden, sesini duyabilsek fena olmaz ya.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
Muhammed emin efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi sesini dinlemek isterim yokmu
Klavye mükemmel olmuş elinize sağlık. Harbiden, sesini duyabilsek fena olmaz ya.
Hocam efsane duruyor EK75Pro bi bana baktı bi ben ona.
Kankalar şimdi paylaştım ama prof bi mikrofon olmadığı için tam veremeyebilir sesi. Son sesin 2-3 tık altında gerçeğe en yakını veriyor. Çok yükseltmeyin sesi patlatıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

lubed switch iciniz oneriniz var mi
Tacticle mı yoksa linear mi kankam?

soyle bısey yapmak isterim butce 2 2.5 felan cıkarsa neler onerırsınız
Kanka kendi reklamımı yapamam yasak ama o paraya custom değilde güzel bir fabrikasyon olabilir. AK820 PRO inan bana sattığımda memnun kalmayan insan olmadı. Zaten tam fp ürün. Switchleride huano gift. Öneririm yani. Her müşterim durduk yerde klavyeye sesi için bastıklarını söylüyor dfsdfsddsf.

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
ak820 pro var bende baya memnunum, senin gibi keycaps nasıl alırım ? ne kadar?

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Kankalar şimdi paylaştım ama prof bi mikrofon olmadığı için tam veremeyebilir sesi. Son sesin 2-3 tık altında gerçeğe en yakını veriyor. Çok yükseltmeyin sesi patlatıyor.

Kanka kendi reklamımı yapamam yasak ama o paraya custom değilde güzel bir fabrikasyon olabilir. AK820 PRO inan bana sattığımda memnun kalmayan insan olmadı. Zaten tam fp ürün. Switchleride huano gift. Öneririm yani. Her müşterim durduk yerde klavyeye sesi için bastıklarını söylüyor dfsdfsddsf.
tacticle senin attigin wsitchlerin daha creamy versiyonu var mi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
Muhammed emin efe
ak820 pro var bende baya memnunum, senin gibi keycaps nasıl alırım ? ne kadar?
Kanka yurtdışından aldım ben. Türkiye içinde nerede satılır bilgim yok ama yurtdışında da TL bazında 1500 liradan aşağı bulamazsın böyle bir set.

tacticle senin attigin wsitchlerin daha creamy versiyonu var mi
Kanka benim attığım zaten creamy daha creamysi olmaz. Mikrofon prof olmadığı için normal telefon mikrofonu sesi biraz daha sivri veriyor. Tacticle olarak satmış olduğum Akko cream blue v3 pro öneririm. Satmayıp denemediğim şeyi kimseye önermek istemem. O üründe pre-lube ve creamydir. Clicky değildir o yüzden kafa ağrırmaz ve tacticle olduğu için geri tepkimesi ile oyunlarda daha iyi hissiyat verebilir diye düşünüyorum.

Gurkanpiro

80+ Gold

valla sesi guzel ama kendım yapasım var tek tek alarak bıanda 2800 tl cıkartmama

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Mert Can
Kanka yurtdışından aldım ben. Türkiye içinde nerede satılır bilgim yok ama yurtdışında da TL bazında 1500 liradan aşağı bulamazsın böyle bir set.

Kanka benim attığım zaten creamy daha creamysi olmaz. Mikrofon prof olmadığı için normal telefon mikrofonu sesi biraz daha sivri veriyor. Tacticle olarak satmış olduğum Akko cream blue v3 pro öneririm. Satmayıp denemediğim şeyi kimseye önermek istemem. O üründe pre-lube ve creamydir. Clicky değildir o yüzden kafa ağrırmaz ve tacticle olduğu için geri tepkimesi ile oyunlarda daha iyi hissiyat verebilir diye düşünüyorum.
Böyle bir keycaps arıyorum, bulamadım ya ne diye geçiyor bu? profili nedir? Bende daha çok böyle thock ses seviyorum. Graywood v3 almıştım yedek switch, bir de gift switch var ikisi de hoşuma gidiyor. Tape mod yapmıştım, ek olarak içini biraz daha doldurup thock yapmak istiyorum. Bir de keycaps işte.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,651
Üyeler
160,868
Son üye
swindws
Top Bottom