Yenilenmiş 14 mü sıfır 16e mi

Taksit yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya android fanboylugunu bırak kac yıldır kullanıyorum yetti güncelleme geliyor kamera leş oluyor
Yok aga güncelde android çok daha iyi iphonelardan orası su götürmez ama kamera önemliyse 16e sakın almayın. O daha çok alo alo desin, ekstra özellikleri olmasın ben telefonu yoğun kullanmıyorum zaten diyen adamlar için.
Bence iPhone alacaksan pro max bir model almalısın. Düzleri kötü oluyor iPhoneların.
Bu ikisi arasından 13 daha iyi.

Yeni yenidir, s25 belki kağıt üstünde iyi olabilir ama gerek sosyal ağlara foto atarken gerek yazılımı vs iphone yanına yaklaşamıyor maalesef.
S serisi sosyal medyalarla anlaşmalı. iPhone gibi verimli çalışıyor. Bu durum yıllardır üst seviye samsung telefonlarda çözüldü zaten.

16 e hakkında hiç bilgim yok sadece çok çirkin olduğunu düşünüyorum

@pcmeraklisi34
Ne olursa olsun yenilenmiş almayın. Gerisi mühim değil sizin tercihiniz.

Ya android fanboylugunu bırak kac yıldır kullanıyorum yetti güncelleme geliyor kamera leş oluyor
Ne fanaboyluğu? Güncelleme ile kamera leş falan da olmuyor, iPhone değil bu. Paramı çöpe atacağım diyorsan 16e diyorum o zaman.

S serisi sosyal medyalarla anlaşmalı. iPhone gibi verimli çalışıyor. Bu durum yıllardır üst seviye samsung telefonlarda çözüldü zaten.
Valla internette olsun gerek çevremde kullanan arkadaşlara bakınca s24-s25 instagramda özellikle reelslerde kalite düşüyor hatta geçenlerde bir video izledim samsungta nedense 30 fps çalışırken iphoneda 60 fps veriyordu reels videolarını. Tamamen çözülmemiş gibi

16e'nin ana kamera sensörü iphone 12'nin ana kamera sensörü ile aynı. Düşük ışık performansı sizi üzebilir. 14 ün avantajları geniş açı ve daha iyi ana kamera olur 16e'nin ise daha iyi işlemci ve 2-3 sene daha güncelleme alması olur.

Eğer uzun süre kullanmayı planlıyorsan 16e'nin güncelleme desteği 14'den 3 yıl daha fazla olacak. Batarya ve teknoloji olarak da daha iyi bir model. Ayrıca geliştirilecek olan Ai güncellemelerini alabilecek bir telefon, geleceğe yatırım gibi düşünebilirsin. 16e varken 14 almak için hiçbir sebep göremiyorum. Sadece geniş açı kamerası için ki bunu da çok nadiren kullanacaksın, bir çok yeni teknolojiden vazgeçmek mantıklı gelmiyor bana. Ayrıca ikisinin de sıfırları aynı fiyat değil mi?

16e'nin ana kamera sensörü iphone 12'nin ana kamera sensörü ile aynı. Düşük ışık performansı sizi üzebilir. 14 ün avantajları geniş açı ve daha iyi ana kamera olur 16e'nin ise daha iyi işlemci ve 2-3 sene daha güncelleme alması olur.
Sensörü küçük olduğu için düşük ışıkta 15-16 serisinden zayıf ama kameranın kendisi 15-16 daki 48mp yapısında, eski seriler gibi 12mp değil, ışıklı ortamda 16 kamerasıyla aynı performansı veriyor 13-14 kamerasından çoğu koşulda iyi.

Bu arada 16e de geniş açı yok ama 15-16 serisindeki gibi 2x kayıpsız zoom var.

Son düzenleme:
Ne fanaboyluğu? Güncelleme ile kamera leş falan da olmuyor, iPhone değil bu. Paramı çöpe atacağım diyorsan 16e diyorum o zaman.
Elimdeki cihazı android 14 e güncelledigim günden bu yana kamerada ciddi bir performans kaybı var uyduracak halim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,665
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri