> tüm araplar
niye duygusuz musun?Ben bile duygulandım lan.
80+ titanium biri daha farkedemediyse yapacak bir şey yok benceProfil mesajları forumun ilk gününden beri kullanıma açıktır. Bilgisini vereyim de. Ayrıca başka insanların profillerindeki yeni mesajlara Neler Yeni kısmından ulaşabilirsiniz.
Boş yapmamanızı rica eder. Konuyu terk etme yetkisine sahip olduğunuzu hatırlatırım.Profil mesajları forumun ilk gününden beri kullanıma açıktır. Bilgisini vereyim de. Ayrıca başka insanların profillerindeki yeni mesajlara Neler Yeni kısmından ulaşabilirsiniz.
Boş yapmadığımı düşünerek konu spamlamamanı rica ederim. İyi günler iyi forumlar dilerim.Boş yapmamanızı rica eder. Konuyu terk etme yetkisine sahip olduğunuzu hatırlatırım.
Forumdaki mevcut niteliksiz konularının varlığı düşünülerek açılmış olup ilgili forumun kitlesel kalitesi bağlamında üst düzey konuları bekleyen sizlerin sorunu bu durum.Konu niteliği taşımıyor maalesef.
abicim konu niteliği taşımıyor attığın şey, burası facebook veya instagram değil.Forumdaki mevcut niteliksiz konularının varlığı düşünülerek açılmış olup ilgili forumun kitlesel kalitesi bağlamında üst düzey konuları bekleyen sizlerin sorunu bu durum.
bak hüzünleniom sonra ne hali varsa görsün diyorumForumdaki mevcut niteliksiz konularının varlığı düşünülerek açılmış olup ilgili forumun kitlesel kalitesi bağlamında üst düzey konuları bekleyen sizlerin sorunu bu durum.
Açtığın konuları en son ben 2 yıl önce açıyordum yaabicim konu niteliği taşımıyor attığın şey, burası facebook veya instagram değil.