❌İndirim Bitti! Yılın Fırsatı 1000 Mbps TURKCELL Fiber Kampanyası 700 TL

ozzysfpy

80+
Reaksiyon skoru
9
1761662724213.webp

1000mbps internet fırsatı bekleyenler için güzel fırsat. Daha ucuza varsa atabilirsiniz. Değiştirmeyi planlıyorum.

Ben de bu paketi düşündüm fakat Turkcell modemleri kötü, yeni gönderilen modemler de kötü diye yorumlar okudum. Ayrıca ping değerleri de TurkTelekomdan yüksek olduğu için istemedim. Bir de çok sansür var diye biliyorum.

Bir süredir bu kampanya var evet. Bu fiyat normal kullanıcılar için. Eğer evinizde esnaflık yapan bir birey varsa bu pakette biraz daha indirim uygulanıyor diye biliyorum. Yani ticari amaçla bu paketi alacaklar biraz daha indirimli fiyattan yararlanabiliyor bilginize.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
kablonette kullandım türkcell de ikisi de 1 gbit ama ikisi de yarak gibiydi. Kablonet btk dan açtığım şikayet kayıtlarını kapatıyordu nasıl yapıyorlarsa şaşırtmadı. Türkcell ise günde 5 kez komple kopmadan müşteri temsilcisi bile arıza kaydı açamıyor rezillik. Ekipleri geldi evime yetişmeyen kablonetin fiber kablosuna ek yaptılar sinyal değerim çok kötü oldu bağlayan adam da dedi sinyal değerin sınıra yakın diye sorun olursa ara hallederler felan dedi bir yıl başvurmadığım yer kalmadı ücret çıkartmadan çözmediler. Ülkede bu firmalar tekeline almış kucaklarında hoplatıyorlar bizi

%30-40 enflasyon olan bir ülke için geçen senenin fiyatını bu senede 12 ay garanti ile vermeleri güzel. ( Abim geçen sene bu fiyatlara almıştı çünkü.)

Atyapı desteklese bende bu tarifeye geçerdim. Ama ne yazık ki Max 200 Mpbs alabiliyorum.

Kablonet benim pakete 310 TL iken 560 TL yaptığı yerde 1000 Mbps için ( Modem dahil fiyat 700 TL gayet uygun genede. )

Turktelekomda flan bu paketler ne kadar 1000 TL yi zorlar heralde üstüne 60-70 TL modem kirası isterler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler
183,842
Son üye
nemesis060
Geri