Neler Yeni

YINDIAO AJAZZ AJ199 Aldım Son Derece Detaylı İncelemesi Yakında Geliyor

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
bende ilk defa kablosuz mouse alıcam, umarım inceleme gelene kadar stok bitmez, şu an rival 3 kullanıyorum ya darmoshark m3 ya bunu alıcam ama boydan dolayı m3'e de kaymıyo değilim, ya da hiç kablosuz almayıp alışkanlık bozmayıp v2 veya haste de almayı düşünüyorum çok arada bi durum

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
bende alıcam ama sanirım bu kablo ile dongle birlestiren parca icinden cikmiyor ondan tereddut ediyorum biraz incelemeyi bekliyoruz heyecanla
Hocam dongle ve kablo PC ye ayrı ayrı takılıyor. Benim şu anki mouse da öyle. Zaten kablo sadece şarjdayken lazım oluyo. Bu ikisinin birleşmesine gerek var mı bilmiyorum. Ha dongle çıkmıyor, göremedim diyorsan adamlar mouse nin içine saklamışlar 🤣 kapağın altından çıkıyo

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
Hocam dongle ve kablo PC ye ayrı ayrı takılıyor. Benim şu anki mouse da öyle. Zaten kablo sadece şarjdayken lazım oluyo. Bu ikisinin birleşmesine gerek var mı bilmiyorum. Ha dongle çıkmıyor, göremedim diyorsan adamlar mouse nin içine saklamışlar 🤣 kapağın altından çıkıyo
hocam dongle cikmiyor demedim zaten ben dongle ile kabloyu birbine baglayip masaya koyuyorsun ya donglei arada bir aparat oluyor 2 tarafıda dişi typ c ve typ a

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
hocam dongle cikmiyor demedim zaten ben dongle ile kabloyu birbine baglayip masaya koyuyorsun ya donglei arada bir aparat oluyor 2 tarafıda dişi typ c ve typ a
Tamam şimdi anladım, gelince ona da bi bakarım. Muhtemelen çekim gücünü artırmak için kullanılıyor değil mi? gladius ııı aimpoint de var ama kasam yakında olduğu için hiç kullanmadım

Mr.Cerrah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Burak
Tamam şimdi anladım, gelince ona da bi bakarım. Muhtemelen çekim gücünü artırmak için kullanılıyor değil mi? gladius ııı aimpoint de var ama kasam yakında olduğu için hiç kullanmadım
evet her wireless mouse icinde cikiyor ama bunda cikmiyor videolarda adamlar koymamis saka gibi

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven

ANYA

80+ Bronze
1683300966354.png

Şu gördükte sonra iptal edesim var adam kasa uzakta usb takmış olabilir

Son düzenleme:

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven

kendirbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
YUSUF KENDİR
500 TL civarında kablosuz mouse öneriniz varmı ?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Sevdim bunu kardeş

Ayrıca bana sallamanda hiç hoş değil. Ayıp
Sana sallamak için değil, o gün yine bu mouse u tartışmıştık seninle sen kırılır demiştin o yüzden kırılıp kırılmayacağını test edeceğim, ama dediğim gibi mouseub düşünce kırılması veya kırılmaması benim için çok önemli kriter değil, önemli olan bu özelliklerde bi mouseub 900 TL civarına satılması, sırf o yüzden test etmek için aldım zaten. Eğer senin dediğin gibi dandikse tavsiye etmeyiz alan diğer arkadaşlar da iptal eder ama eğer 2 3 yıl dayanacak kalitede bir mouse ise alınmaması için bir sebep yok. "Pikaçu" ifadesini de nickini hatırlayamadığımdan kullandım, alındıysan kb.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünü gelen var mı ?
Avrupa ya yeni gelmiş benimki, şu an Almanya'da, 22 si gibi gelecekmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,403
Üyeler
165,813
Son üye
YaVuz555