bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 558
Yksye 3 senedir hazırlanıyorum. Daha doğrusu 3 sene önce mezun oldum bir türlü adam akıllı sistemli çalışamadım (deprem,aile yakının vefat etmesi, uzun süreli hastalık sebeplerinden) normalde bunlar bahanedir ama. Depremden sonra yeni bir şehirde yeni bir eve eski ağır hasarlı binadan eşyaları taşıyıp düzen oturtma işi neredeyse 6 ay sürdü cenaze işleri zaman almadı ama psikolojik olarak çok yıprattı. Uzun sureli hastalık dediğim olayda da 3-4 ay hastanede kaldım (refakatçi olarak) yani 3 senede tytyi bitirdim ve aytde yarılara geldim. Tytde iyi değilim bu kadar uzun süre ara vermeden dolayı unuttuğum çok kısım var sınava 40-45 gün kaldı. Bu süre içinde hem ayt konularını dinlemeye devam etsem hem tytde konuları tekrar etme işiyle uğraşmaliyim yoksa 40 gün içinde sadece tyt ile ilgilenip tytde yüksek net alıp 2 yıllık bölüm mü secmeliyim. Çok iyi bir üniversitede çok iyi bir bölümde okumadığın sürece üniversite okumanın boş olduguna inananlardanim bu yüzden hedefimi yüksek tuttum amacım istanbul teknik üniversitesine girmekti ama mümkün değil. Şuan ne yapmalıyım nasıl bir karar vermeliyim