YouTube Kasma Sorunu

Reaksiyon skoru
18
Selamlar herkese, çift monitör kullanıyorum yan ekranım FHD ana monitör QHD. Yan ekranda küçük ekranda video izlerken sorun yok ama ana monitörde küçük ekranda video izlerken ekran 10 fps oluyor sayfayı aşağı yukarı kaydırınca da devam ediyor videoyu tam ekran yapınca sorun çözülüyor baktım biraz ama anlayamadım saçma bir halde 1-2 haftadır bu şekilde çözümünü bilen varsa destekleri rica olunur.

Windows bazen farklı iki monitör ve hertz durumlarını sağlıklı yönetemiyor. Monitörlerin hertz değerlerini aynı yapmaya özen göster, olmuyorsa en azında katı olacak şekilde (60-120 gibi) ayarlayıp dene.

Tabi, kullandığın tarayıcıdan kaynaklı bir durumda da olabilir. Farklı tarayıcılarda deneyip aynı sorunun olup olmadığını da kontrol edebilirsin.

Windows bazen farklı iki monitör ve hertz durumlarını sağlıklı yönetemiyor. Monitörlerin hertz değerlerini aynı yapmaya özen göster, olmuyorsa en azında katı olacak şekilde (60-120 gibi) ayarlayıp dene.

Tabi, kullandığın tarayıcıdan kaynaklı bir durumda da olabilir. Farklı tarayıcılarda deneyip aynı sorunun olup olmadığını da kontrol edebilirsin.
Maalesef iki seçenekte sorunumu düzeltmedi özellikle sadece qhd monitörde yapmasına bir türlü anlam veremedim. Donanımsal olarak imkanı yok yazılımsal olarak güncel olmayan hiçbir şey yok kafama takıldı 2 haftadır.

Geri