Bence SpotifyArşiv genişliği olarak değil. Sadece müzik kalitesi olarak soruyorum. Hangisi kalite olarak daha iyidir?
Bence Spotify
Dediğim gibi bencesi yok bu işin. Somut ve kesin bilgi olsun.Spotify bence.
Çok cover dinlediğim için YouTube music daha iyi. Hem normal YouTube’de reklam da yok.(Premium için)Arşiv genişliği olarak değil. Sadece müzik kalitesi olarak soruyorum. Hangisi kalite olarak daha iyidir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha elit diye Spotify demeyin. Somut bilgiler olsun.
Ayrıyeten kendim de test ettim ve aynı olduğunu anladım.İkisi de aynı. Yanlış hatırlamıyorsam ikisi de aynı formatı kullanıyor (320kbps).
Ben de premium üyesiyim. Spotify da podcast dinlediğim için acaba geçsem mi dedim.Çok cover dinlediğim için YouTube music daha iyi. Hem normal YouTube’de reklam da yok.(Premium için)
2 senedir kullanıyorum memnunum.
Şimdi ne tarz müzik dinlediğine bağlı mix falan dinliyorum işte eski şarkılar seviyorsan youtube music ama düz çıkan şarkılar dersen spotify.Dediğim gibi bencesi yok bu işin. Somut ve kesin bilgi olsun.
sanırım spotify daha kaliteli, lakin o farkı hissettirecek bir kulaklığınız yoksa youtube music öneririm.Arşiv genişliği olarak değil. Sadece müzik kalitesi olarak soruyorum. Hangisi kalite olarak daha iyidir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha elit diye Spotify demeyin. Somut bilgiler olsun.
MetalŞimdi ne tarz müzik dinlediğine bağlı mix falan dinliyorum işte eski şarkılar seviyorsan youtube music ama düz çıkan şarkılar dersen spotify.
Spotify tercih edebilirsin ünlü gruplar var ama her türden istersen youtube music.Metal