işte kendim hazırlamak istesem konu bulamıyorum video konusuShorts para kazandırmıyor. Ayrıca normal video olarak paylaşırsan da telif vs. yersin videoyu koyabilsen bile parasını alamazsın. Kendi hazırladığın videoları paylaşman, devamlı olman ve kullanıcı kitleni seçmen lazım.
Hocam Instagram'da Facebook'ta vs çekiliş paylaşımı yap. Bedava Steam key veren siteler var oradan keyi al ver. Tabi çekiliş şartları da olmalı. Giveaway.su kullanıyorum beleş key içinyoutube kanalı açıcam zor biliyorum ama para kaznmak istiyorum mesela ben mr beast in videolarını kesit olarak paylaşsam sonuçta mr beastin videosu olduğu için ben bundan para kazanabilirmiyim?
Konu bulamıyorsanız hiç değilse arkadaşın dediğini yapabilirsiniz, dolandırıcılık yapmayın. Örneğin cs go'da haftalık düşen kasayı satın, skin alıp çekiliş yapım. Belirli bir oyun seçip kendinize ufak bir community oluşturun.işte kendim hazırlamak istesem konu bulamıyorum video konusu
şey yapsam olurmu csgo oynasam video olarak cs editleri yapsam kitlem artınca çekiliş yapsam daha çok kitlem artar ama mesela cs edit yaparken başkalarının videosunu kullanacağım için bu telife girermi ama editi ben yapacamKonu bulamıyorsanız hiç değilse arkadaşın dediğini yapabilirsiniz, dolandırıcılık yapmayın. Örneğin cs go'da haftalık düşen kasayı satın, skin alıp çekiliş yapım. Belirli bir oyun seçip kendinize ufak bir community oluşturun.
videoyu alacam ben editliyecem edit bana ait oluyo amaEğer birinin videosunun klipini falan paylaşırsan filmlerde dahil para kazanamıyorsun sana ait olmadığı için.
futbol anları haberleri gibi şeyleri paylaşmak uygunmuÖncelikle youtube kurallarına göre hiç veya çok az olarak kendi yorumunu kattığın videolar para kazanmaya uygun değildir. Mesela instagram tiktok videolarını derleyip atarsan bundan kazancın olmaz. Aynı şekilde bir kanalın kesitlerini hiç düzenleme yapmadan paylaşırsan yine para kazanmaya uygun olmaz.
Hocam paralı bir kanalın kesidini paylaşırsanız ihtar yersiniz tecrübeyle sabit üzerine itiraz ederseniz mahkemeye kadar yolu var. Diğer türlü normal kanallardan paylaşırsanız sarı dolar yersiniz.futbol anları haberleri gibi şeyleri paylaşmak uygunmu