Neler Yeni

youtube para kazanmak için içerik nasıl olmalı

AspecT54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Batuhan
youtube kanalı açıcam zor biliyorum ama para kaznmak istiyorum mesela ben mr beast in videolarını kesit olarak paylaşsam sonuçta mr beastin videosu olduğu için ben bundan para kazanabilirmiyim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
Shorts para kazandırmıyor. Ayrıca normal video olarak paylaşırsan da telif vs. yersin videoyu koyabilsen bile parasını alamazsın. Kendi hazırladığın videoları paylaşman, devamlı olman ve kullanıcı kitleni seçmen lazım.

AspecT54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Shorts para kazandırmıyor. Ayrıca normal video olarak paylaşırsan da telif vs. yersin videoyu koyabilsen bile parasını alamazsın. Kendi hazırladığın videoları paylaşman, devamlı olman ve kullanıcı kitleni seçmen lazım.
işte kendim hazırlamak istesem konu bulamıyorum video konusu

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
youtube kanalı açıcam zor biliyorum ama para kaznmak istiyorum mesela ben mr beast in videolarını kesit olarak paylaşsam sonuçta mr beastin videosu olduğu için ben bundan para kazanabilirmiyim?
Hocam Instagram'da Facebook'ta vs çekiliş paylaşımı yap. Bedava Steam key veren siteler var oradan keyi al ver. Tabi çekiliş şartları da olmalı. Giveaway.su kullanıyorum beleş key için

AnormalTavuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Efehan
işte kendim hazırlamak istesem konu bulamıyorum video konusu
Konu bulamıyorsanız hiç değilse arkadaşın dediğini yapabilirsiniz, dolandırıcılık yapmayın. Örneğin cs go'da haftalık düşen kasayı satın, skin alıp çekiliş yapım. Belirli bir oyun seçip kendinize ufak bir community oluşturun.

AspecT54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu bulamıyorsanız hiç değilse arkadaşın dediğini yapabilirsiniz, dolandırıcılık yapmayın. Örneğin cs go'da haftalık düşen kasayı satın, skin alıp çekiliş yapım. Belirli bir oyun seçip kendinize ufak bir community oluşturun.
şey yapsam olurmu csgo oynasam video olarak cs editleri yapsam kitlem artınca çekiliş yapsam daha çok kitlem artar ama mesela cs edit yaparken başkalarının videosunu kullanacağım için bu telife girermi ama editi ben yapacam

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Eğer birinin videosunun klipini falan paylaşırsan filmlerde dahil para kazanamıyorsun sana ait olmadığı için.

Öncelikle youtube kurallarına göre hiç veya çok az olarak kendi yorumunu kattığın videolar para kazanmaya uygun değildir. Mesela instagram tiktok videolarını derleyip atarsan bundan kazancın olmaz. Aynı şekilde bir kanalın kesitlerini hiç düzenleme yapmadan paylaşırsan yine para kazanmaya uygun olmaz.

AspecT54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Batuhan
Öncelikle youtube kurallarına göre hiç veya çok az olarak kendi yorumunu kattığın videolar para kazanmaya uygun değildir. Mesela instagram tiktok videolarını derleyip atarsan bundan kazancın olmaz. Aynı şekilde bir kanalın kesitlerini hiç düzenleme yapmadan paylaşırsan yine para kazanmaya uygun olmaz.
futbol anları haberleri gibi şeyleri paylaşmak uygunmu

Top Bottom