Yulaf falan boş ya. Al bir nesquik kendine gel .Arkadaşlar bu sabah yulafı sütle beraber yemeye çalıştım ama tadı o kadar kötü geldi ki bitirmekte zorlandım. Bu yulafı lezzetli ama fazla kalori eklemeden nasıl yiyebilirim?
hocam sen at mısın ya bırakın zayıflama böyle mi olur ya sade yulafla zayıflanılmaz kes bakıyım abur cuburu tatlıyı arttır porteini (sabah yumurta önerimdir)Arkadaşlar bu sabah yulafı sütle beraber yemeye çalıştım ama tadı o kadar kötü geldi ki bitirmekte zorlandım. Bu yulafı lezzetli ama fazla kalori eklemeden nasıl yiyebilirim?
hiç yemesin daha iyiYulafı sütle yerseniz hem güzel bir yeme-içme deneyimi olmaz hem tadınız kaçar. Öncelikle kasede yediğinizi düşünüyorum bir avuçtan fazla hatta bir avuçtan daha az yulaf koymaya dikkat edin devamında süt değil yoğurt tercih edin pasta ve süslemeler için olan damla çikolatalar vardır "bitter" olanını temin edip ondanda göz kararı ama aşırı olmayacak şekilde dökün. Çikolataya yakışan muz gibi meyvelerle aroma katın keyfinize kalmış. Afiyet olsun, yulaf dümdüz yenmez yoksa. At mıyız biz canım?
YALNIZ DEĞİLMİŞİM . Yoğurtla yiyin, tarçın katın, bitter damla çikolatası koyun muz koyun acayip iyi oluyor.Yulafı sütle yerseniz hem güzel bir yeme-içme deneyimi olmaz hem tadınız kaçar. Öncelikle kasede yediğinizi düşünüyorum bir avuçtan fazla hatta bir avuçtan daha az yulaf koymaya dikkat edin devamında süt değil yoğurt tercih edin pasta ve süslemeler için olan damla çikolatalar vardır "bitter" olanını temin edip ondanda göz kararı ama aşırı olmayacak şekilde dökün. Çikolataya yakışan muz gibi meyvelerle aroma katın keyfinize kalmış. Afiyet olsun, yulaf dümdüz yenmez yoksa. At mıyız biz canım?
Hocam hiç denediniz de mi öyle diyorsunuz. Acayip iyi oluyor bence.yulafı tabağa koy üstüne muz biraz bal üstüne kaynar sütü dök çok kaynar olsun ki iyice yumuşasın yulaf sonra göm
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç yemesin daha iyi
Ayrıca yoğurdu kendi suyuyla biraz daha sıvılaştırırsanız çok daha iyi olur.YALNIZ DEĞİLMİŞİM . Yoğurtla yiyin, tarçın katın, bitter damla çikolatası koyun muz koyun acayip iyi oluyor.
Hocam hiç denediniz de mi öyle diyorsunuz. Acayip iyi oluyor bence.
elmayı kare doğrayıp koy tadını bastırırArkadaşlar bu sabah yulafı sütle beraber yemeye çalıştım ama tadı o kadar kötü geldi ki bitirmekte zorlandım. Bu yulafı lezzetli ama fazla kalori eklemeden nasıl yiyebilirim?
Sağlık için yediğimiz yiyeceğe neden işlenmiş şeker ekleyelimbitter damla çikolatası koyun
Düşüncen bence saçma, miktar olarak ne kadar eklediğin önemli. 1 paketin hepsini koyarsan tabii ki zararlı olur. Fakat 5-10 taneden hiçbir zarar gelmez.elmayı kare doğrayıp koy tadını bastırır
Sağlık için yediğimiz yiyeceğe neden işlenmiş şeker ekleyelim