Yurt dışı redmi telefon almak?

arkadaşımda var redmi ve her aramada illa 1 kere bile olsa aramayı kendi kendine beklemeye alıyor. yurt dışı çoğu telefonda yaşanır
hele redmi. tavsiyem tr de çokta pahalı değil uğraşına göre. Bi note 12 13 alınabilir ben düz 12 kullanıyorum tr gayet memnunum kasma donma yok güncellemeler geliyor sürekli

Yurt dışı redmi note serisi telefon almayı düşünüyorum, İMEİ veya garanti olayı korkutuyor . kayıt işini uygun yollu halletmek güvenli mi ileride sorun yaratır mı ?

Yoksa alt model al yurt içi al mı dersiniz ?
android telefonlarda sorun çıkarmıyor abilerim ve ben kullanıyoruz imei attırabileceğin bir yer varsa sorunsuz kullanırsın.

android telefonlarda sorun çıkarmıyor abilerim ve ben kullanıyoruz imei attırabileceğin bir yer varsa sorunsuz kullanırsın.
Teşekkür ederim. Çekmeme guncelleme almama gibi şeyler dönüyor diyorlar ondan çekiniyorum sadece.. 1 2 telefoncu ile konuşayım en iyisi

Bütçeniz nedir? Yurt dışı alınmaz, yurt dışı Red hiç alınmaz.deneyimlemiş biri olarak söylüyorum.

Bu arada noktalamadan önce boşluk bırakılmaz
Neden? Yd alınacak ilk telefon redmi zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendim de dahil bazı tanıdıklarımla beraber sorunsuz kullanıyoruz. 14t pro cekebiliyorsan direnc kaydi ile al.

Neden? Yd alınacak ilk telefon redmi zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendim de dahil bazı tanıdıklarımla beraber sorunsuz kullanıyoruz. 14t pro cekebiliyorsan direnc kaydi ile al.
Direnç kayıt bana hiç mantıklı gelmiyor. Eski cihazın ımeı atmak ile server kayıt cpid kayıt farkı var mı acaba 🤔 en kotu düşük model alırım yerli alırım bilemiyorum

Direnç kayıt bana hiç mantıklı gelmiyor. Eski cihazın ımeı atmak ile server kayıt cpid kayıt farkı var mı acaba 🤔 en kotu düşük model alırım yerli alırım bilemiyorum
Sana mantikli gelmiyor olabilir de gayet mantıklı. Seçim senin yine, ben yd 13t pro ile mutlu mesut yasiyorum.

Sana mantikli gelmiyor olabilir de gayet mantıklı. Seçim senin yine, ben yd 13t pro ile mutlu mesut yasiyorum.
Bencede alınmayacak kadar büyük bir risk taşıyor direnç kaydı. Mesela benim telefonda direnç den 6 ay sonra direnç iyi yapılmadığı için telefonda sıkıntı çıktı. Çok iyi bir yerde yapılsa bile direnç hâla çok riskli bir işlem.

Bencede alınmayacak kadar büyük bir risk taşıyor direnç kaydı. Mesela benim telefonda direnç den 6 ay sonra direnç iyi yapılmadığı için telefonda sıkıntı çıktı. Çok iyi bir yerde yapılsa bile direnç hâla çok riskli bir işlem.
katılıyorum. Muazzam işçilik ile yapacak birini bulmak imkansız hadi buldun sıfır cihazın anakarta işlem yapılıyor ? saçmalık..
Server kayıtlı yazılım kayıtlı global cihaz alsak sıkıntı yaşar mıyız acaba güncelleme sıfırlama veya şebeke açısından merak ediyorum

katılıyorum. Muazzam işçilik ile yapacak birini bulmak imkansız hadi buldun sıfır cihazın anakarta işlem yapılıyor ? saçmalık..
Server kayıtlı yazılım kayıtlı global cihaz alsak sıkıntı yaşar mıyız acaba güncelleme sıfırlama veya şebeke açısından merak ediyorum
Benim bildiğim server kaydı sanki telefon fabrikdan o imei ile çıkmış gibi oluyor, yani hiçbir problem çıkarmıyor diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,179
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri