gümrüğe takılır.Ajazz sitesinden bu klavyeyi almayı düşünüyorum klavyeyi sepete ekleyip hesapla dediğimde standart kargo için 60 dolar dışında bir ücret gözükmüyor, gümrükte kalma, ekstra vergi gibi herhangi bir şey çıkarmı başıma klavyenin ücreti 60 dolar dışında?
Hocam amazonda 2890 civarı klavye oradan alın hem tr de garantili sanırımAjazz sitesinden bu klavyeyi almayı düşünüyorum klavyeyi sepete ekleyip hesapla dediğimde standart kargo için 60 dolar dışında bir ücret gözükmüyor, gümrükte kalma, ekstra vergi gibi herhangi bir şey çıkarmı başıma klavyenin ücreti 60 dolar dışında?
https://amzn.eu/d/cpVUU4N burdan al geç hocam daha iyiAjazz sitesinden bu klavyeyi almayı düşünüyorum klavyeyi sepete ekleyip hesapla dediğimde standart kargo için 60 dolar dışında bir ücret gözükmüyor, gümrükte kalma, ekstra vergi gibi herhangi bir şey çıkarmı başıma klavyenin ücreti 60 dolar dışında?
9 Ekim'de Temu üzerinden Max modelini aldım. 1200₺ gibi bir fiyata, vergiyle 1600. 30 euro sınırında olduğu için gümrükte takılmadı size önerim bu sitelerde indirim kovalamanız olacaktır.Ajazz sitesinden bu klavyeyi almayı düşünüyorum klavyeyi sepete ekleyip hesapla dediğimde standart kargo için 60 dolar dışında bir ücret gözükmüyor, gümrükte kalma, ekstra vergi gibi herhangi bir şey çıkarmı başıma klavyenin ücreti 60 dolar dışında?
kendi sitesinde daha ucuz diye baktım hocam onu biliyorumHocam amazonda 2890 civarı klavye oradan alın hem tr de garantili sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://amzn.eu/d/cpVUU4N burdan al geç hocam daha iyi
temu veya aliexpress için ekipman alma konusunda pek güvenim yok açıkcası normal kıyafet vesaire aldım o sitelerden onun için kullanmak daha mantıklı geliyor ancak mantıklı olabilir bir sıkıntı yaşadınız mı klavyede?9 Ekim'de Temu üzerinden Max modelini aldım. 1200₺ gibi bir fiyata, vergiyle 1600. 30 euro sınırında olduğu için gümrükte takılmadı size önerim bu sitelerde indirim kovalamanız olacaktır.
Hayır herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama 2 gün önce geldi klavye net bir şey söylemem doğru olmaz. Flying Fish Switchler çok iyi bu arada.temu veya aliexpress için ekipman alma konusunda pek güvenim yok açıkcası normal kıyafet vesaire aldım o sitelerden onun için kullanmak daha mantıklı geliyor ancak mantıklı olabilir bir sıkıntı yaşadınız mı klavyede?
Elinize ulaşması ne kadar sürdü tam anlayamadım, ve flying fish switch ile gift switch farkı nedir acaba? en belirgin farklarını söyler misiniz,Hayır herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama 2 gün önce geldi klavye net bir şey söylemem doğru olmaz. Flying Fish Switchler çok iyi bu arada.
Denemediğim için bilmiyorum. 9 Ekim'de sipariş ettim 17 Ekim'de geldi.Elinize ulaşması ne kadar sürdü tam anlayamadım, ve flying fish switch ile gift switch farkı nedir acaba? en belirgin farklarını söyler misiniz,
gift daha tok sesli , flying fish biraz daha sessizElinize ulaşması ne kadar sürdü tam anlayamadım, ve flying fish switch ile gift switch farkı nedir acaba? en belirgin farklarını söyler misiniz,
Anladım.Denemediğim için bilmiyorum. 9 Ekim'de sipariş ettim 17 Ekim'de geldi.
Tamamdır, teşekkürler.gift daha tok sesli , flying fish biraz daha sessiz
Hocam ben de 14 Ekim'de sipariş verdim hala nakliyede gözüküyor 1 Kasım'a anca gelir herhalde . Eğer ürün gelmez ve iade ederlerse bir daha sipariş vermem büyük ihtimal Temu'dan böyle rezillik olamaz.9 Ekim'de Temu üzerinden Max modelini aldım. 1200₺ gibi bir fiyata, vergiyle 1600. 30 euro sınırında olduğu için gümrükte takılmadı size önerim bu sitelerde indirim kovalamanız olacaktır.