Neler Yeni

Çözüldü✓ Yurtdışı Klavye Ajazz AK820 Pro

Miella0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
miel
Bütçe
3000
Ajazz sitesinden bu klavyeyi almayı düşünüyorum klavyeyi sepete ekleyip hesapla dediğimde standart kargo için 60 dolar dışında bir ücret gözükmüyor, gümrükte kalma, ekstra vergi gibi herhangi bir şey çıkarmı başıma klavyenin ücreti 60 dolar dışında?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,483
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
gümrükte kalır . boşa alma derim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,509
İsim
Mehmet Aslan
Ajazz sitesinden bu klavyeyi almayı düşünüyorum klavyeyi sepete ekleyip hesapla dediğimde standart kargo için 60 dolar dışında bir ücret gözükmüyor, gümrükte kalma, ekstra vergi gibi herhangi bir şey çıkarmı başıma klavyenin ücreti 60 dolar dışında?
gümrüğe takılır.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Burak
Hocam amazonda 2890 civarı klavye oradan alın hem tr de garantili sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://amzn.eu/d/cpVUU4N burdan al geç hocam daha iyi

swxlvr

80+
9 Ekim'de Temu üzerinden Max modelini aldım. 1200₺ gibi bir fiyata, vergiyle 1600. 30 euro sınırında olduğu için gümrükte takılmadı size önerim bu sitelerde indirim kovalamanız olacaktır.

Miella0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
miel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam amazonda 2890 civarı klavye oradan alın hem tr de garantili sanırım

https://amzn.eu/d/cpVUU4N burdan al geç hocam daha iyi
kendi sitesinde daha ucuz diye baktım hocam onu biliyorum

9 Ekim'de Temu üzerinden Max modelini aldım. 1200₺ gibi bir fiyata, vergiyle 1600. 30 euro sınırında olduğu için gümrükte takılmadı size önerim bu sitelerde indirim kovalamanız olacaktır.
temu veya aliexpress için ekipman alma konusunda pek güvenim yok açıkcası normal kıyafet vesaire aldım o sitelerden onun için kullanmak daha mantıklı geliyor ancak mantıklı olabilir bir sıkıntı yaşadınız mı klavyede?

swxlvr

80+
temu veya aliexpress için ekipman alma konusunda pek güvenim yok açıkcası normal kıyafet vesaire aldım o sitelerden onun için kullanmak daha mantıklı geliyor ancak mantıklı olabilir bir sıkıntı yaşadınız mı klavyede?
Hayır herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama 2 gün önce geldi klavye net bir şey söylemem doğru olmaz. Flying Fish Switchler çok iyi bu arada.

Miella0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
miel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama 2 gün önce geldi klavye net bir şey söylemem doğru olmaz. Flying Fish Switchler çok iyi bu arada.
Elinize ulaşması ne kadar sürdü tam anlayamadım, ve flying fish switch ile gift switch farkı nedir acaba? en belirgin farklarını söyler misiniz,

swxlvr

80+
Elinize ulaşması ne kadar sürdü tam anlayamadım, ve flying fish switch ile gift switch farkı nedir acaba? en belirgin farklarını söyler misiniz,
Denemediğim için bilmiyorum. 9 Ekim'de sipariş ettim 17 Ekim'de geldi.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Yağız Berk Özel
Hocam ben de 14 Ekim'de sipariş verdim hala nakliyede gözüküyor 1 Kasım'a anca gelir herhalde :D. Eğer ürün gelmez ve iade ederlerse bir daha sipariş vermem büyük ihtimal Temu'dan böyle rezillik olamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,414
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom