Neler Yeni

YurtDışından Bisiklet Nasıl Getirebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
dostlar selam istedigim bisiklet var canyon stoic 3 bunları yakın ülkeler kimlikle girebilecegim gürcistan yunanistan felan orda biyere gidip oraya göndertsem felan yapan varmı hiç

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,583
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Bu devirde Kargo firmaları bulmak kadar kolay bişey yok. Trendyol gibi e-shop yerlerden alacaksan fazlaca firma bulursun.

Ben Türkiyeden, Çinden veya Amerikadan bişey alırsam Dynamex kargo kullanıyorum. Depoları mevcut yurtdışında. Hızlıda ulaşıyor.

Ama sana tavsiye ucuza getiriyor diye firma seçme. Sana ulaşacak ürün ya kaybolur, ya hasarlı gelir yada başka çileler çekersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu devirde Kargo firmaları bulmak kadar kolay bişey yok. Trendyol gibi e-shop yerlerden alacaksan fazlaca firma bulursun.

Ben Türkiyeden, Çinden veya Amerikadan bişey alırsam Dynamex kargo kullanıyorum. Depoları mevcut yurtdışında. Hızlıda ulaşıyor.

Ama sana tavsiye ucuza getiriyor diye firma seçme. Sana ulaşacak ürün ya kaybolur, ya hasarlı gelir yada başka çileler çekersin.
yok hocam benım sordugum şey belli bir magzaları yok kargo ile gönderiyorlar yakın ülkelere gitsem ordan bir yere sipariş versem onu yapabilirmiyim diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,420
Üyeler
169,714
Son üye
aliberat123
Top Bottom