Yani ne olduğunu bilmiyorum açıklayabilir misin kral bdn çok internet harcarım oyunu derken biieyler indirmesi derken tabi indirme çok yoğunlukta değilde oyun yoğunluklu mesela rust oynuyorum ben chatgptnin yalancısıyım 1 saatte 400mb yiyor dedi yani az değilne yapacagina gore degisir. Eger paran varsa superbox alabilirsin.
turkcell superbox alabilirsinAbi ben yurtta kalacam üni geçince laptop falan götürcemde internet işini nasıl ne kadara hallediyonuz yani yurt interneti yoktur varsada kötüdür kaç GB internet hangi operatör biri açıklama getirebilirmi
sadece fişe takıyorsun o kadar üzerinde ethernet girişi falan var bizim köydeki akrabalar superbox kullanıyor sadece fişe tak çalıştır çoğu tırcı da bu yöntemi kullanıyorYani ne olduğunu bilmiyorum açıklayabilir misin kral bdn çok internet harcarım oyunu derken biieyler indirmesi derken tabi indirme çok yoğunlukta değilde oyun yoğunluklu mesela rust oynuyorum ben chatgptnin yalancısıyım 1 saatte 400mb yiyor dedi yani az değil
Fiyat nedir GB olarak şeyi nedir birdeturkcell superbox alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece fişe takıyorsun o kadar üzerinde ethernet girişi falan var bizim köydeki akrabalar superbox kullanıyor sadece fişe tak çalıştır çoğu tırcı da bu yöntemi kullanıyor
en az 950 tl den basliyor gb sine gore degisiyor.Fiyat nedir GB olarak şeyi nedir birde
sınırsız değil mi ?en az 950 tl den basliyor gb sine gore degisiyor.
sana 500 gb yeter diye dusunuyorum biraz daah dikkatli kullanirsan.150gb 900tlymiş 1tb 2000 lerde 1700e 500gb
Biraz fohuşmuş fohuş ama yapacak bişey yok yemicez içmicez ödücez gibi
Yani 2800 veremem zaten 1700 verebilecekmiyim onu da bilmiyorum tek şansım annemle babam ayrı olduğundan nafakadan ödeme yapabilirim oraya o işime geliyosana 500 gb yeter diye dusunuyorum biraz daah dikkatli kullanirsan.
Süperbox alırsın oda kalabaysa yanlamaya çalışan olurda max 3 kişi ortaklaşa girin hatta mümkünse 2Yani ne olduğunu bilmiyorum açıklayabilir misin kral bdn çok internet harcarım oyunu derken biieyler indirmesi derken tabi indirme çok yoğunlukta değilde oyun yoğunluklu mesela rust oynuyorum ben chatgptnin yalancısıyım 1 saatte 400mb yiyor dedi yani az değil
Superbox mobil veri gibi düşün ama modemSüperbox alırsın oda kalabaysa yanlamaya çalışan olurda max 3 kişi ortaklaşa girin hatta mümkünse 2
Vay anasını fiyat fahiş değil resmen fuh*ş olmuş .150gb 900tlymiş 1tb 2000 lerde 1700e 500gb
Biraz fohuşmuş fohuş ama yapacak bişey yok yemicez içmicez ödücez gibi