Yurtta kalanlara internetle alakalı sorum var

NihorAlaK

80+
Reaksiyon skoru
7
Abi ben yurtta kalacam üni geçince laptop falan götürcemde internet işini nasıl ne kadara hallediyonuz yani yurt interneti yoktur varsada kötüdür kaç GB internet hangi operatör biri açıklama getirebilirmi

ne yapacagina gore degisir. Eger paran varsa superbox alabilirsin.
Yani ne olduğunu bilmiyorum açıklayabilir misin kral bdn çok internet harcarım oyunu derken biieyler indirmesi derken tabi indirme çok yoğunlukta değilde oyun yoğunluklu mesela rust oynuyorum ben chatgptnin yalancısıyım 1 saatte 400mb yiyor dedi yani az değil

Abi ben yurtta kalacam üni geçince laptop falan götürcemde internet işini nasıl ne kadara hallediyonuz yani yurt interneti yoktur varsada kötüdür kaç GB internet hangi operatör biri açıklama getirebilirmi
turkcell superbox alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani ne olduğunu bilmiyorum açıklayabilir misin kral bdn çok internet harcarım oyunu derken biieyler indirmesi derken tabi indirme çok yoğunlukta değilde oyun yoğunluklu mesela rust oynuyorum ben chatgptnin yalancısıyım 1 saatte 400mb yiyor dedi yani az değil
sadece fişe takıyorsun o kadar üzerinde ethernet girişi falan var bizim köydeki akrabalar superbox kullanıyor sadece fişe tak çalıştır çoğu tırcı da bu yöntemi kullanıyor

turkcell superbox alabilirsin

sadece fişe takıyorsun o kadar üzerinde ethernet girişi falan var bizim köydeki akrabalar superbox kullanıyor sadece fişe tak çalıştır çoğu tırcı da bu yöntemi kullanıyor
Fiyat nedir GB olarak şeyi nedir birde

150gb 900tlymiş 1tb 2000 lerde 1700e 500gb

Biraz fohuşmuş fohuş ama yapacak bişey yok yemicez içmicez ödücez gibi

sana 500 gb yeter diye dusunuyorum biraz daah dikkatli kullanirsan.

sana 500 gb yeter diye dusunuyorum biraz daah dikkatli kullanirsan.
Yani 2800 veremem zaten 1700 verebilecekmiyim onu da bilmiyorum tek şansım annemle babam ayrı olduğundan nafakadan ödeme yapabilirim oraya o işime geliyo

Süperbox alırsın oda kalabaysa yanlamaya çalışan olurda max 3 kişi ortaklaşa girin hatta mümkünse 2

Süperbox alırsın oda kalabaysa yanlamaya çalışan olurda max 3 kişi ortaklaşa girin hatta mümkünse 2
Superbox mobil veri gibi düşün ama modem

yurtta türktelekom magnet interneti kullanıyoruz . 2 kişiyiz , kişi başı 600 TL ödüyoruz. Sınırsız internet

Vay anasını fiyat fahiş değil resmen fuh*ş olmuş .

Ekler

• IMG_20240803_233942.webp
    IMG_20240803_233942.webp
    24.2 KB · Hit: 7
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,951
Üyeler
175,136
Son üye