Batuhan Akbaş
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,671
Bu arada daha önce hiç denize gitmedin mi ki. İlla bir deneyimin vardır.
Zaten bilmiyorsan açılmabaşlıktada dedeiğim gibi yüzme bilmiyorum ne aypmalıyım boyumu geçen yerlere gitmeyeceğim kesin ama nereye kadar makarna kullanayım diyorum güven vermiyor
valla ben yüzmeyi kendi kendime öğrendim çok basit yapman gereken tek şey suya bırak kendini zaten su batırmıyor seni sonra yavaş yavaş kulaç atmaya başla alışıcan zamanla.ama ilk deneyiminse boyunu geçen yere kadar gitme .ha bunu dedim diye 50cm suda yüzmeye çalışmabaşlıktada dedeiğim gibi yüzme bilmiyorum ne aypmalıyım boyumu geçen yerlere gitmeyeceğim kesin ama nereye kadar makarna kullanayım diyorum güven vermiyor
Kardeşim dikkat et kısa zamanda da erken yaşta yüzme öğrenmeye çalış güzel bir hocadan.reis zaten korkuyodum altıma sıçtırttın çok sağ ol yaa
Hep öyle derler ben kendi kendime öğrendim diye daha geçen hafta arkadaşım 200 metre açıkta tekneden atladı çocuğu zar zor simitle geri aldık tekneye neymiş karadenizliymiş de derede öğrenmiş başına gelmez umarım dikkat et.valla ben yüzmeyi kendi kendime öğrendim çok basit yapman gereken tek şey suya bırak kendini zaten su batırmıyor seni sonra yavaş yavaş kulaç atmaya başla alışıcan zamanla.ama ilk deneyiminse boyunu geçen yere kadar gitme .ha bunu dedim diye 50cm suda yüzmeye çalışma
çenene kadar gelecek bi yeri bul ayakların yere bassın orda yavaş yavaş takıl zamanla alışıyorsun ve öğreniyorsun![]()
200 az knk bi 2 km öteden atlasaydıHep öyle derler ben kendi kendime öğrendim diye daha geçen hafta arkadaşım 200 metre açıkta tekneden atladı çocuğu zar zor simitle geri aldık tekneye neymiş karadenizliymiş de derede öğrenmiş başına gelmez umarım dikkat et.
Kesinlikle yüzme kursuna git. Ya da havuzda kendin dene. Ben denizde öğrenmeye çalışmıştım. Çok zor yanında biri olsa çok iyi olur. Şu an bile boyumu aşan yerlere gitmemeye çalışıyorum.başlıktada dedeiğim gibi yüzme bilmiyorum ne aypmalıyım boyumu geçen yerlere gitmeyeceğim kesin ama nereye kadar makarna kullanayım diyorum güven vermiyor
benim yanımda biri olacak fakat havuzda bence daha sıkıntı havuz da seni kaldıran bi su kuvveti yok denizde ise o var ve genelde boyumu aşan yerlere gitmiyeceğimKesinlikle yüzme kursuna git. Ya da havuzda kendin dene. Ben denizde öğrenmeye çalışmıştım. Çok zor yanında biri olsa çok iyi olur. Şu an bile boyumu aşan yerlere gitmemeye çalışıyorum.