Uygâr
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,556
KİMSE SANA KARIŞMADI. ÖZGÜR DEĞİLSİN 2000 TL MAAŞLA GEÇİNEN İNSANLARIN DİYARINDA YAŞAYAN BİRİSİN. ÖZGÜR DEĞİLSİN SADECE ÖYLE ZANNEDİYORSUN!ÖZGÜRÜM
KİMSE SANA KARIŞMADI. ÖZGÜR DEĞİLSİN 2000 TL MAAŞLA GEÇİNEN İNSANLARIN DİYARINDA YAŞAYAN BİRİSİN. ÖZGÜR DEĞİLSİN SADECE ÖYLE ZANNEDİYORSUN!ÖZGÜRÜM
Ve O Denizden kutulmaya çalışıyor özgür olanlar ve o denizde baya kızgın(DENİZDEDE :VERGİLER TORPİLLER ADALETSİZLİKLER SINAVA DAYALI EĞİTİM Ve daha niceleri VAR)ÖZGÜRÜM
evet. öyle babam kaza yaptı ne devlet ne baktı ne şey arkamızda allahdan paramız vardı. turkiyede ucuz olan şey insanOy için yapıyor *kp
az değil bunları olacağını bildiği için yaptı
Malesefevet. öyle babam kaza yaptı ne devlet ne baktı ne şey arkamızda allahdan paramız vardı. turkiyede ucuz olan şey insan
aynen öyle.Dedemi şehit ettiler Suçlulara sadece 2 Yıl ceza verildi
Ama kendisine küfür edilince Erdoğan anca kendisine küfür edenlere ceza versin eleştirenlere ceza versin
Yurt dışında akraban var mı? Bence yurt dışından al.Bütçe koydum telefon için arkadaş bütçeye ulaştım telefonun fiyatı arttı, bütçeyi arttırdım vergiler zamlandı. Kafamı yere vuracağım ama yeter bir yere kadar.
Peki, düşüncene saygılıyın.Halka faydası var ya da yok sen belki 20 yaşındasın veya 10 neyse artık belki senin görmediğin olaylar yaşandı belki önceden çok daha kötüydü olaylar fakirlik vardı. Çöpler günlerce toplanmiyordu. Özgür insan istediğine verebilir. Sen gelip dinle birleştiriyorsun. Evet dinle de ilgili olabilir. her şey para değil liyakat var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama sen dedinki heryer beton evet bazı gereksiz harcalamalr oluyor hatta çok oluyor ama mesele kanada dünyanın yüzölçümü bakımından en büyük 2. Ülkesi 30 40 milyon insan yaşıyor. Kanadaya göre kaç kat küçük olmamıza rağmen 2 katı nüfus var. Bina yapmak zorundasın. Evet kanadada her yer doğal evler tek katlı ama bina yapmaktan başka çare yok
welcome to TurkeyBütçe koydum telefon için arkadaş bütçeye ulaştım telefonun fiyatı arttı, bütçeyi arttırdım vergiler zamlandı. Kafamı yere vuracağım ama yeter bir yere kadar.