İşte coğrafya kederdir dostum. Bu böyle gidecek. 2023 te değişecek ama 1 yıl boyunca daha devam edecek. Durumların 2024-2025 gibi düzeleceğini tahmin ediyorum.
Dedikleniz kimine göre doğru kimine göre yanlış olabilir ancak ben buraya şahsen siyasetden uzaklaşmak için vs geliyorum insanlara yardımcı olmaya geliyorum böyle konuları gördükçe bu forumlardan sıkılıyorum. Lütfen artık şöyle konulara biraz daha el atalım.
Abdullah abi seni çok seviyorum bu forumun böyle olmasını istemem.
Halka faydası var ya da yok sen belki 20 yaşındasın veya 10 neyse artık belki senin görmediğin olaylar yaşandı belki önceden çok daha kötüydü olaylar fakirlik vardı. Çöpler günlerce toplanmiyordu. Özgür insan istediğine verebilir. Sen gelip dinle birleştiriyorsun. Evet dinle de ilgili olabilir. her şey para değil liyakat var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama sen dedinki heryer beton evet bazı gereksiz harcalamalr oluyor hatta çok oluyor ama mesele kanada dünyanın yüzölçümü bakımından en büyük 2. Ülkesi 30 40 milyon insan yaşıyor. Kanadaya göre kaç kat küçük olmamıza rağmen 2 katı nüfus var. Bina yapmak zorundasın. Evet kanadada her yer doğal evler tek katlı ama bina yapmaktan başka çare yok
Olmasın demiyorum hatta hep gökdelen olsunki yer tasarrufu olsun
BEN İSRAFTAN BAHSEDİYORUM
KALDIRIM VARKEN NEDEN YIKILIP YENİ KALDIRIM YAPSIN BU PARA BOŞA GİTTİ DEMEKTİR
VE EKONOMİMİZDE İYİ DEĞİL VE Boşa para da BİZİM CEBİMİZDEN GİDİYOR
VARKEN NEDEN SİLİNİP YENİDEN YAPILSIN
Yani ben ön gördüm. Ben mansur gelirse 1 yıl içinde bile hayvan gibi değişiklik olacağına inanıyorum. Belki 1 yılda düzeltmez her şeyi ama 1 yılda da çok değişim yapar, umarım çocuklarımı güzel bir devirde yaşatırım.
haklısın
Artık konu bile açmıyorum bu tür bıktım bende
insanları sıkıyor keyif kalmıyor bu siyaset
Olmasın demiyorum hatta hep gökdelen olsunki yer tasarrufu olsun
BEN İSRAFTAN BAHSEDİYORUM
KALDIRIM VARKEN NEDEN YIKILIP YENİ KALDIRIM YAPSIN BU PARA BOŞA GİTTİ DEMEKTİR
VE EKONOMİMİZDE İYİ DEĞİL VE Boşa para da BİZİM CEBİMİZDEN GİDİYOR
Yani ben ön gördüm. Ben mansur gelirse 1 yıl içinde bile hayvan gibi değişiklik olacağına inanıyorum. Belki 1 yılda düzeltmez her şeyi ama 1 yılda da çok değişim yapar, umarım çocuklarımı güzel bir devirde yaşatırım.
Gittikçe batıyoruz
Şuan gemide batmaya yakın bir sahnedeyiz ekonomik olarak
Ya kaptanın ve yardımcının bir çözüm bulması lazım ya da umursamayıp kendisini düşünüp kaçması
Ve Kaptanda Cumhurbaşkanı Yardımcısıda (Damadı)
Gittikçe batıyoruz
Şuan gemide batmaya yakın bir sahnedeyiz ekonomik olarak
Ya kaptanın ve yardımcının bir çözüm bulması lazım ya da umursamayıp kendisini düşünüp kaçması
Ve Kaptanda Cumhurbaşkanı Yardımcısıda (Damadı)
Mansur istemiyor, büyük ihtimal İnce aday olacak.
Yeni partisini de kuruyor, artık kılıçdaroğlu olmaz dedi.
O da iyidir, en azında diploması var.
Mansur daha iyi olurdu ama sanmıyorum.
Devletine ne kendi insanına baktığı ne şey var anca suryelilere bakar kendi halkına bakacağına geçen ilaçla reçeteyi aldım suriyeli birisi beleş aldı gitti öyle dünya var mı ?
Devletine ne kendi insanına baktığı ne şey var anca suryelilere bakar kendi halkına bakacağına geçen ilaçla reçeteyi aldım suriyeli birisi beleş aldı gitti öyle dünya var mı ?