Ve O Denizden kutulmaya çalışıyor özgür olanlar ve o denizde baya kızgın(DENİZDEDE :VERGİLER TORPİLLER ADALETSİZLİKLER SINAVA DAYALI EĞİTİM Ve daha niceleri VAR)
Dedemi şehit ettiler Suçlulara sadece 2 Yıl ceza verildi
Ama kendisine küfür edilince Erdoğan anca kendisine küfür edenlere ceza versin eleştirenlere ceza versin
Bütçe koydum telefon için arkadaş bütçeye ulaştım telefonun fiyatı arttı, bütçeyi arttırdım vergiler zamlandı. Kafamı yere vuracağım ama yeter bir yere kadar.
Halka faydası var ya da yok sen belki 20 yaşındasın veya 10 neyse artık belki senin görmediğin olaylar yaşandı belki önceden çok daha kötüydü olaylar fakirlik vardı. Çöpler günlerce toplanmiyordu. Özgür insan istediğine verebilir. Sen gelip dinle birleştiriyorsun. Evet dinle de ilgili olabilir. her şey para değil liyakat var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama sen dedinki heryer beton evet bazı gereksiz harcalamalr oluyor hatta çok oluyor ama mesele kanada dünyanın yüzölçümü bakımından en büyük 2. Ülkesi 30 40 milyon insan yaşıyor. Kanadaya göre kaç kat küçük olmamıza rağmen 2 katı nüfus var. Bina yapmak zorundasın. Evet kanadada her yer doğal evler tek katlı ama bina yapmaktan başka çare yok
Bütçe koydum telefon için arkadaş bütçeye ulaştım telefonun fiyatı arttı, bütçeyi arttırdım vergiler zamlandı. Kafamı yere vuracağım ama yeter bir yere kadar.