Merhaba! TurkNet zammı sonrası millet İSS arayışına girdi. Ben de şahsi önerilerimi sunmak istedim.
Öncelikle neden bu ikisi de, diğerleri değil.
Millenicom: Allah kurtarsın!
netspeed: O bakım olmayaydı iyiydi be!
TurkNet: Zamlı, konu sebebi zaten
Adırs: Hiçbir fikrim yok
Bir kere paranız varsa TT taahhüt yaptırabilirsiniz. Yani 2 yıl mı 18 ay mı neyse artık kafanız rahat olur.
COMNET
GIBIRNet
Öncelikle neden bu ikisi de, diğerleri değil.
Millenicom: Allah kurtarsın!
netspeed: O bakım olmayaydı iyiydi be!
TurkNet: Zamlı, konu sebebi zaten
Adırs: Hiçbir fikrim yok
Bir kere paranız varsa TT taahhüt yaptırabilirsiniz. Yani 2 yıl mı 18 ay mı neyse artık kafanız rahat olur.
COMNET
- Müşteri hizmetleri konusunda vasat bir firma, yani en azından 4 ay önce bıraktığımda öyleydi. Şu an nasıldır bilmiyorum. Ama altyapınıza güveniyorsanız sorun yok.
- 150+ peering ile düşük gecikme
- 6 aylık ve senelik paketleriyle kendinizi gelecek zamlara karşı korumaya alabilirsiniz. Önerme sebebim de bu. Önden peşin ödeme, kontör mantığıyla çalışan Comnet ile gelecek zamlara karşı kendinizi koruyabilirsiniz.
GIBIRNet
- Müşteri hizmetleri olarak cidden iyi olan bir firma (kendi deneyimim)
- 300+ peering
- 50 PoP noktası
- 6 ay sabit fiyat garantisi
- 12 aylık ön ödemeyle yine kendinizi 1 yıl boyunca zamlardan koruyabilirsiniz.
- Şimdiye kadar yılda sadece 1 kez yaz ayında zam yaptılar, hep böyle olmuş
İnceleme - GIBIRNet İncelemesi | Netspeed sonrası İSS tercihi
Bu konuda yanlış bilgi vermiş olabilirim, yanlış gördüğünüz yerleri belirterek uyarırsanız sevinirim. Netspeed kullanıcısıydım. Bir bakım sonrası Türkiye geneli kullanıcılarda sorun yaşandı. Bende yaşanmıyordu ama bende de yaşanmaya başladı. Ondan dolayı GIBIRNet'e geçiş yaptım. Millenicom...
forum.donanimarsivi.com
Öneri - GIBIRNet Müşteri Hizmetleri Deneyimim
Merhaba 👋 GIBIRNet'i kullanıyorum 6 gündür. Sorunum yoktu. Ama son 2 3 gündür akşam saatlerinde hızım 3 4 Mbps'ye düşüyordu. Gece 11-12'ye kadar devam ediyordu. Başta önemsemedim hani altyapıdandır dedim ama dün çok garipti. Neyse MH'yi aradım. 16.01.2024 - 21.51 5 dk görüştük. Hız testi alalım...
forum.donanimarsivi.com