Zorla Troy kart gönderdiler

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
343
Ziraat Bankası Mastercard kartımı bankamatikte kaptırdım.
Mastercard yerine Troy kart göndermişler Troy kart ile ilgili.
Yorumları okudum sorunlu bir kartmış.
Steam da bile geçmiyormuş.
Madem yerli ve milli bir şey yapıyorsunuz o zaman adam gibi yapın.
Üstelik bana istiyor musun diye sormadılar bile kafalarına göre basıp Troy kart göndermişler.

1754485639670.webp

Üstelik bana istiyor musun diye sormadılar bile kafalarına göre basıp Troy kart göndermişler.

Alıntıyı görüntüle
Müşteri hizmetlerini ara babama yollamışlardi yeni kart yolladılar

Alıntıyı görüntüle
Müşteri hizmetleriyle iletişime geçip yeni kart istemek yerine neden konu açarsın ki?

Mastercard olarak belirtmez isen devlet bankaları troy olarak gönderiyor eski kartının mastercard olmasına bakmıyorlar genelde özel bankalarda ben bu sorunu yaşamadım ama devlette 2 defa yaşadım

müşteri hizmetlerini ara güzel bi kay uzatmadan yenisini gönderiyolar denendi onaylandı

Günlük kullanımda daha iyi yurtiçinde ama yurtdışı çoğu yerde geçmez (bunun sebebi de visa ve mastercard tekel oldukları için engelliyorlar) o yüzden sorun çıkarabilir. Başka mastercard veya visa kartınız varsa kullanın çok büyük bir sorun değil

Günlük kullanımda daha iyi yurtiçinde ama yurtdışı çoğu yerde geçmez (bunun sebebi de visa ve mastercard tekel oldukları için engelliyorlar) o yüzden sorun çıkarabilir. Başka mastercard veya visa kartınız varsa kullanın çok büyük bir sorun değil
Akbank var Allah'tan o olmasaydı bitmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben burada zorla yapilan bir sey goremedim
Zorla olmasa bile istediğim dışında gönderildi bana bir şey sorulmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mastercard olarak belirtmez isen devlet bankaları troy olarak gönderiyor eski kartının mastercard olmasına bakmıyorlar genelde özel bankalarda ben bu sorunu yaşamadım ama devlette 2 defa yaşadım
Sorun şurada bana bir şey sormadılar ve benimde başıma ilk defa böyle bir olay geldi

müşteri hizmetleri ara mastercard veya vısa hangisini şeçiyorsan iste kapına gelir

Bana da Troy geldi. Aradım yeni kart istedim o da şubeye gitmiş. Şube de uzak. Kapatıp, yenisini açtırıp adrese isteyin dediler. Aradım, kapattılar ama açamadılar da bu sefer. :D Troy kart sizde kalsın biz onu Master'a çevirelim dediler. Öyle bir şey olursa öyle yapın kartla uğraşmayalım dedim. İşleme alınması için bilgi geçiyorum dedi. Bakalım öyle olacak mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri