Evet zaten çoğu türk oyunu biraz ünlenince direk odağı paraya çeviriliyorlaryok ya miladı doldu yanlış yolu seçmeseler belki şu an hala aktif oynanıyordu parayı erken seçtiler
Yükledim daha oyunu bile açmadı laptopta ekran kartı bile yok apu tırt işlemcivalo oyna düşük ayarlarda kaldırır en kötü bilgisayarda bile
Hocam minecraft gibi grafik var 1.6 da1.6 oyna
zuladan kat kat iyi her türlü 1.6 nın olayı topluluk sunucuları zaten orada cs go modu valorant modu rocket leauge modu bile varYükledim daha oyunu bile açmadı laptopta ekran kartı bile yok apu tırt işlemci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam oda minecraft gibi
Hocam 1.6 nerden indirecem? korsanmı?zuladan kat kat iyi her türlü 1.6 nın olayı topluluk sunucuları zaten orada cs go modu valorant modu rocket leauge modu bile var![]()
P2w oyunu çıldırmak istiyorsan oyna Mt2 de iteme + basma gibi silaha para basıp+ basıyorlar 1 mermiye one tap yiyon stres atmak değil daha çok strese girmek istersen oynaZula hala oynanırmı? ben mecbur oynuyorum pc tost makinesi olduğu için başka fps oyunu yok hem kolay veletler geliyor 2 headshot atıyorum sters atıyorum
Benim laptop (Temsili)
Alıntıyı görüntüle
evetHocam 1.6 nerden indirecem? korsanmı?