🔥İndirim Konnektörlü USB Mekanik Klavye Kablosu 94 TL [SHEİN]

WhatsApp Görsel 2025-09-20 saat 10.57.42_366ea146.webp

Teşekkür ederim hocam puan ve kuponla beraber daha uyguna bile geldi bi tane türk yorum yapmış kesin alın diye aldık bakalım. sheinden ürün bulmak gerçekten zor her türlü ürün bulan satın alan arkadaşlar aldıkları ürünleri lütfen paylaşsın arayıp bulmak zor.

bişey dicem pcden oluyor mu bu iş illa mobil mi

Aldığın diğer ürünlerin linkleri var mı? Kablo almışken sepete ekleyelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görevleri nerden yapiyorsun ne görevi var
cano telefon e posta doğrula sana puan geliyor

Arkadaşlar, vergileri ürünü alırken mi ödüyoruz, Temu’daki gibi? Bir de Aula F75 klavyem var. Onun için şeffaf, ışık geçiren tuş takımı burada var mı? alt limit var mı tek bu ürünü alabilir miyim ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar, vergileri ürünü alırken mi ödüyoruz, Temu’daki gibi? Bir de Aula F75 klavyem var. Onun için şeffaf, ışık geçiren tuş takımı burada var mı? alt limit var mı tek bu ürünü alabilir miyim ?
tek ürün alınıyor genelde, vergi kesiliyor direkt ödeme kısmında, crystal jelly keycaps aldim ben 426 TL'ye ama puding keycapler falan 125 liraya geliyor kontrol edin uyuyorsa sizinkine alabilirsiniz.

Evet vergileri ürünü alırken ödüyorsun ekstra bir ödeme olmuyor, şuana kadar kimseye kargoda vergi de çıkmadı

Evet vergileri ürünü alırken ödüyorsun ekstra bir ödeme olmuyor, şuana kadar kimseye kargoda vergi de çıkmadı
tek ürün alınıyor genelde, vergi kesiliyor direkt ödeme kısmında, crystal jelly keycaps aldim ben 426 TL'ye ama puding keycapler falan 125 liraya geliyor kontrol edin uyuyorsa sizinkine alabilirsiniz.
Hocam, Aula F75 klavyem var. LED’leri üst tarafta olan beyaz mavi renk uyumlu olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Aldığınız ürünün linkini atabilir misiniz?

Geri