drakathx
80+ Gold

- Reaksiyon skoru
 - 2,300

Vergi King And İndirim King birbirlerinin heybetini ölçüyorkrallar kaynaşıyor

Vergi King And İndirim King birbirlerinin heybetini ölçüyorkrallar kaynaşıyor
Cimere toplu yazsak indirimleri tamamen yasaklatsak çok iyi olur en azından manipülasyon yapamazlar.bi tane monitör vardı 9200 dü, indirim ayağına 8500 oldu, indirim dönemi bitti 8200 e satmaya başladılar, aradaki farkı istesen onuda muhtemelen vermezler, indirim döneminde alıp aynı tarihlerde düşerse farkı verebiliyorlar fakat indirim dönemi bittikten sonra daha ucuza düşünce muhtemelen vermezler, iade edip almaya uğraşırsın
dediğin monitör koorui mi?bi tane monitör vardı 9200 dü, indirim ayağına 8500 oldu, indirim dönemi bitti 8200 e satmaya başladılar, aradaki farkı istesen onuda muhtemelen vermezler, indirim döneminde alıp aynı tarihlerde düşerse farkı verebiliyorlar fakat indirim dönemi bittikten sonra daha ucuza düşünce muhtemelen vermezler, iade edip almaya uğraşırsın
indirim gerçek indirim eğer kooruiyse, muhtemelen stok azalınca amazon deposunu boşaltmak için ek indirim yaptı.bi tane monitör vardı 9200 dü, indirim ayağına 8500 oldu, indirim dönemi bitti 8200 e satmaya başladılar, aradaki farkı istesen onuda muhtemelen vermezler, indirim döneminde alıp aynı tarihlerde düşerse farkı verebiliyorlar fakat indirim dönemi bittikten sonra daha ucuza düşünce muhtemelen vermezler, iade edip almaya uğraşırsın
dediğim monitörün marka modelini vermiyim ama tenhada kalan bir model, muhtemelen alanda 1-2 kişi vardır çünkü amazon depoda görmüştüm bi aradediğin monitör koorui mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
indirim gerçek indirim eğer kooruiyse, muhtemelen stok azalınca amazon deposunu boşaltmak için ek indirim yaptı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
satamazlarsa imha ediyorlar ürünleri
Aynen o yüzden düşürmüşlerdir, bazen farklı bölgelere aktarma yapıyorlar çoksa ama azsa imha ediyorlar ya da daha fazla indirim yapıyorlar. Arkadaşım amazonda çalışıyordu, yok ettikleri ürünleri görsün ağzın açık kalır demişti. Amerikada misal direkt çuvalla satıyorlar ucuza şansına ne gelirse.dediğim monitörün marka modelini vermiyim ama tenhada kalan bir model, muhtemelen alanda 1-2 kişi vardır çünkü amazon depoda görmüştüm bi ara
fazla olmuşAmazon önce stok eklesin. Amazon resmi satıcılı bişey bulamıyoruz sitede.
Evet bu festivalin pazartesi olması bu geceki Gaming gecesini resmen baltaladı gibi oldu. Ben de saat 7 yi bekliyordum ama mecburen pazartesiyi beklemek en mantıklısı oluyor şu durumdaindirim olcak mi bindirim olcak mi bir seyler alcaktim bigun siparis gecicem ya da bugun alsam indirime girince iade edebiliyor muy