Ana Konu Amazon Alışveriş Festivali 6-13 Ekim

bi tane monitör vardı 9200 dü, indirim ayağına 8500 oldu, indirim dönemi bitti 8200 e satmaya başladılar, aradaki farkı istesen onuda muhtemelen vermezler, indirim döneminde alıp aynı tarihlerde düşerse farkı verebiliyorlar fakat indirim dönemi bittikten sonra daha ucuza düşünce muhtemelen vermezler, iade edip almaya uğraşırsın
Cimere toplu yazsak indirimleri tamamen yasaklatsak çok iyi olur en azından manipülasyon yapamazlar.

bi tane monitör vardı 9200 dü, indirim ayağına 8500 oldu, indirim dönemi bitti 8200 e satmaya başladılar, aradaki farkı istesen onuda muhtemelen vermezler, indirim döneminde alıp aynı tarihlerde düşerse farkı verebiliyorlar fakat indirim dönemi bittikten sonra daha ucuza düşünce muhtemelen vermezler, iade edip almaya uğraşırsın
dediğin monitör koorui mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirim gerçek indirim eğer kooruiyse, muhtemelen stok azalınca amazon deposunu boşaltmak için ek indirim yaptı.

satamazlarsa imha ediyorlar ürünleri

dediğin monitör koorui mi?

indirim gerçek indirim eğer kooruiyse, muhtemelen stok azalınca amazon deposunu boşaltmak için ek indirim yaptı.

satamazlarsa imha ediyorlar ürünleri
dediğim monitörün marka modelini vermiyim ama tenhada kalan bir model, muhtemelen alanda 1-2 kişi vardır çünkü amazon depoda görmüştüm bi ara

dediğim monitörün marka modelini vermiyim ama tenhada kalan bir model, muhtemelen alanda 1-2 kişi vardır çünkü amazon depoda görmüştüm bi ara
Aynen o yüzden düşürmüşlerdir, bazen farklı bölgelere aktarma yapıyorlar çoksa ama azsa imha ediyorlar ya da daha fazla indirim yapıyorlar. Arkadaşım amazonda çalışıyordu, yok ettikleri ürünleri görsün ağzın açık kalır demişti. Amerikada misal direkt çuvalla satıyorlar ucuza şansına ne gelirse.

Amazon önce stok eklesin. Amazon resmi satıcılı bişey bulamıyoruz sitede.

Ekran kartı ve diğer donanım parçalarında sağlam indirim yapıyor mu bari prime haftasında yani geçen sefer elle tutulur güzel indirimler var mıydı özellikle bilgisayar parçalarında ?

indirim olcak mi bindirim olcak mi bir seyler alcaktim bigun siparis gecicem ya da bugun alsam indirime girince iade edebiliyor muy

indirim olcak mi bindirim olcak mi bir seyler alcaktim bigun siparis gecicem ya da bugun alsam indirime girince iade edebiliyor muy
Evet bu festivalin pazartesi olması bu geceki Gaming gecesini resmen baltaladı gibi oldu. Ben de saat 7 yi bekliyordum ama mecburen pazartesiyi beklemek en mantıklısı oluyor şu durumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,136
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri