Teşekkürler. Bende 5060Tİ bakıyordum, o zaman bu kartı alayım.inno3d'den falan iyi. Zaten 5070 fazla ısınmıyor ve 3 fanlı ortalama bir model. Gidip de 24 25'e gaming oc 5060ti almaktan iyidr
al gitsin hocam pişman olmazsın. Normal fiyatlarda bile 5060ti ile 5070 arasındaki performans yüzdesi fiyat yüzdesinden fazla yani az verip çok alıyordunTeşekkürler. Bende 5060Tİ bakıyordum, o zaman bu kartı alayım.
Aynen fiyat yüzünden hiç bakamıyordum 5070Lere güzel olacak o zaman.al gitsin hocam pişman olmazsın. Normal fiyatlarda bile 5060ti ile 5070 arasındaki performans yüzdesi fiyat yüzdesinden fazla yani az verip çok alıyordun
Bu kartın soğutması nasıldır?
Hocam yani hazır sistem alsak daha uyguna gelir mi ben kısaca onu sorayım.yazdığım fiayat şu anki piyasa fiyatları ort ama sürekli her gün bir kampanya oluyor muadilini bulursun ucuza
uv'ye ihtiyaç yok. 70 derecenin hiçbir zararı olmaz. 90 derecede falan sürekli çalışsa sıkıntı sadeceTam yükte 70-72 gibi derecelerde çalışır kart mesh kasada. Plastik arka plakaya sahip Gainward Python, Palit Infinity RTX 5070 gibi modeller 75-76 derece civarı çalışıyor aynı koşullarda. Yani soğutma konusunda hayal kırıklığı yaşamazsınız. Undervolt da yaparsanız tamamen buz gibi çalışır.
Lan bedavaYaklaşık 5060ti fiyatına iyi![]()
PNY GeForce RTX 5070 12GB GDDR7 Ekran Kartı (VCG507012TFXPB1) - incehesap.com
PNY GeForce RTX 5070 12GB GDDR7 Ekran Kartı (VCG507012TFXPB1) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
uzun süre kampanya takip edip toplarsan her türlü uyguna gelir ama sürekli forumu falan takip etmelisin. Ben yks açıklanmasını bekledim bu sırada da 1-1,5 ay araştırdım ama o sırada alamazdım. Tüm siteleri araştırdım en fp sistemi aldım özelleştirerekHocam yani hazır sistem alsak daha uyguna gelir mi ben kısaca onu sorayım.
onun olması pek mümkün değil garanti etiketi varSanırım bu marka, ürünün içinin açılması durumunda bile garantiyi iptal etmiyormuş.Yanlış biliyorsam düzeltin.
uv'ye ihtiyaç yok. 70 derecenin hiçbir zararı olmaz. 90 derecede falan sürekli çalışsa sıkıntı sadece
zaten çok iyi bir iç borulara falan sahip olmayan tüm 2 fanlı 5070'ler facia ventus shadow da onlardanBu kartta yapılmasa da olur haklısın. 2 fanlı Ventus 5070 falan olsa kesin yapılmalıydı o 80 dereceye vuruyor tam yükte direkt
Hocam hazır sistem olarak daha uyguna denk gelir mi 5070 ? Kasım da frlan yani yoksa bunu alıp sistemi kendin toplamak daha mı mantıklıLan bedava