Carlo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,975
Faturasida geldi şimdi.
Fatura kesildiyse hayırlı olsun kardeşim.
Faturasida geldi şimdi.
Medimarkt mouse için kargo şubesinden çekti. Bu ürün çok absürt fiyat değil Samsunglar kadar belki gönderebilirYOK ARTIK KANDBCOHWVDCOJBWDCIHBWDVWD
teslim alıp teknosamu vatandan dava yiyenler vardı bu ülkede her şey olabilir mağzadan teslim yapıp alıp davalarlar uğraşan var hiç bir şey olmayanda var garip sistemYOK ARTIK KANDBCOHWVDCOJBWDCIHBWDVWD
trendyol isimiylemi gmail açtın nasıl banladılar agaO sırada HB banlı olan diğer ben ben nasıl alcam
teslim alıp teknosamu vatandan dava yiyenler vardı bu ülkede her şey olabilir mağzadan teslim yapıp alıp davalarlar uğraşan var hiç bir şey olmayanda var garip sistem![]()
1 yıl içinde 4-5 adet iptal ettiğim sipariş varmış ondan yedim düşün HB nasıl bir kafaya sahiptrendyol isimiylemi gmail açtın nasıl banladılar aga
çok saçma 4-5 düzenli alışveriş yapan biri için çok az ben genel olarak memnunum hb den müşteri hizmetleri yardımcı oluyorlar muhtemelen benim premium olmamında payı vardır1 yıl içinde 4-5 adet iptal ettiğim sipariş varmış ondan yedim düşün HB nasıl bir kafaya sahip
TeşekkürlerFatura kesildiyse hayırlı olsun kardeşim.
Zaten 18 bucuga satılıyordu. Fazla düşmemiş. Sorunu yok ben de kullanıyorum.Niye düştü bu fiyat birden acaba?
Hb ecnebilere satılana kadar çok iyiydi bence gittikçe düşüyo gözden1 yıl içinde 4-5 adet iptal ettiğim sipariş varmış ondan yedim düşün HB nasıl bir kafaya sahip