❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

YOK ARTIK KANDBCOHWVDCOJBWDCIHBWDVWD
teslim alıp teknosamu vatandan dava yiyenler vardı bu ülkede her şey olabilir mağzadan teslim yapıp alıp davalarlar uğraşan var hiç bir şey olmayanda var garip sistem :D

teslim alıp teknosamu vatandan dava yiyenler vardı bu ülkede her şey olabilir mağzadan teslim yapıp alıp davalarlar uğraşan var hiç bir şey olmayanda var garip sistem :D

Medyada çok sık karşılaşılan "emsal karar" başlıklı haberlerede, ilgili konuyla verilen emsal kararın hukuki bağlayacılığı olmadığı için böyle durumlar ortaya çıkabiliyor.

trendyol isimiylemi gmail açtın nasıl banladılar aga
1 yıl içinde 4-5 adet iptal ettiğim sipariş varmış ondan yedim düşün HB nasıl bir kafaya sahip

İptal oldu mu beyler?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim fatura gelmedi daha.

1 yıl içinde 4-5 adet iptal ettiğim sipariş varmış ondan yedim düşün HB nasıl bir kafaya sahip
çok saçma 4-5 düzenli alışveriş yapan biri için çok az ben genel olarak memnunum hb den müşteri hizmetleri yardımcı oluyorlar muhtemelen benim premium olmamında payı vardır

Hb ecnebilere satılana kadar çok iyiydi bence gittikçe düşüyo gözden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri