Arctis nova 5 wireless alınır mı ?

Ensar1453

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
638
Bütçe
6000
Anlık olarak artics 3 2019 kullanıyorum ama malum yaşı gereği eskidi ve ömrünü doldurdu.
6k bütçem var ve hem evde oyun oynarken hem dışarda hemde ders çalışırken kullanacağım bir kulaklık olacak.
F/p oranı nasıldır daha iyi bir öneriniz varsa bekliyorum.

Anlık olarak artics 3 2019 kullanıyorum ama malum yaşı gereği eskidi ve ömrünü doldurdu.
6k bütçem var ve hem evde oyun oynarken hem dışarda hemde ders çalışırken kullanacağım bir kulaklık olacak.
bende var memnunum mediamarkttan almıştım fakat bunun 5x modeli yani xbox içinde uygun olanı var elimde ekstradan 4.5 a verebilirim garantili jelatini çıkmadı istersen dmden konuşabiliriz

iki tane steelseries kulaklık kullandım bu kulaklıkları alırsanız burda shipping olmadığı için sorun çıkarsa iade edemezsiniz ve steelseriesin iki tane iyi kulaklığı var arctis nova pro ve arctis pro + gamedac yani bir alt versiyonu fakat malzeme kalitesi kötü olduğundan kırıldı elimde kaldı şuan nova pro kullanıyorum harici mikrofon kullanma gereği bile duymuyorum zaten bağırdığım zaman insanların sağır kalmasını sağlayabiliyorum ses kaliteside gaming kulaklık bünyesinde satılanlardan en iyisi, alınmaz dediğim gibi

Takipteyim, bende bu bütçelerde kulaklık arıyorum.

şuan tam model ismi veremicem logitech kulaklıklara baksanız bu bütçede daha iyi olur arctis nova proyu yaklaşık 1 senedir kullanıyorum 0 sıkıntı kablolu modeli 8000 lira küsürata aldım şuan 10-11 lere satılması lazım bilmiyorum iki modelde aynı fiyatlara satılıyor nerdeyse

sarı sitede kapalı kutu 4500 e 5x ler var onlara bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İncehesapta 5699 tl nova 5x 5500 tl falan oradan da bakabilirsin

birde eski seri nasıl bilmiyorum ama nova 5 arkadaşımda var bir süre sonra kulak ağrıtıyor ve kulağı pişiriyor sıcak oluyor bende nova 7x kullanıyorum bunda da aynı nova seriri konforda kötüleşmiş diyorlar ses kalitesi iyi olmuş diyorlar ona göre al

6000 lira üstüne 3-4 daha koyup nova pro almanızı öneririm çok fark var
1760433827797.webp

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...less-beyaz-oyuncu-kulakligi-1275290687/detay/ buda var padleri yıkarsın geçersin

6000 lira üstüne 3-4 daha koyup nova pro almanızı öneririm çok fark var Alıntıyı görüntüle
kafamı buluyon la 3 4k koy ne alaka bir 5 k daha koysun başka şey alsın mantığa bak

adama gidiyorsun milletin b*klu kulaklığını öneriyorsun aga :) sıfır önersene yani padleri yıka ne ya :D komqdwcopkcdqwpmokcqwmokpcqw
sıfırda önerdim kör değilsen bütçe yoksa niye alınmasın adamlar padleri yıkanabilir tasarlamış dış yüzeyide izopropil alkol alır siler bebek gibi olur garantisi de var zaten birde senin konuşmaya hiç hakkın yok adam maks 6k ya f/p kulaklık istiyor bir şey geçer gibi üste 3 4 k daha koy nova pro al diyon :D

adama gidiyorsun milletin b*klu kulaklığını öneriyorsun aga :) sıfır önersene yani padleri yıka ne ya :D komqdwcopkcdqwpmokcqwmokpcqw

şu foruma geldiğim zaman gülmeden geri dönemiyorum
komik olduğunu mu sanıyorsun sanıyorsan değilsin random atmalık durum yok gçeen ben aldım 2200 e nova 7x fiyat güzelse alırsın padleri yıkarsın güzelce gerisini silersin bakarsın dalgana boş muhabbet yapma

sıfırda önerdim kör değilsen bütçe yoksa niye alınmasın adamlar padleri yıkanabilir tasarlamış dış yüzeyide izopropil alkol alır siler bebek gibi olur garantisi de var zaten birde senin konuşmaya hiç hakkın yok adam maks 6k ya f/p kulaklık istiyor bir şey geçer gibi üste 3 4 k daha koy nova pro al diyon :D
tamamda dediğim gibi fark aşırı derecede bütçe çıkabiliyorsa çıkar bilmiyorum sordum yani

tamamda dediğim gibi fark aşırı derecede bütçe çıkabiliyorsa çıkar bilmiyorum sordum yani
sence f/p açısından iyi mi diye soran adamın 10k ya kulaklık alma bütçesi varmıdır :D birde ne diye kulaklığa 10k para veresin

sence f/p açısından iyi mi diye soran adamın 10k ya kulaklık alma bütçesi varmıdır :D birde ne diye kulaklığa 10k para veresin
6000 öneren 9000-10k lara çıkar gibide geldi o fiyata logitech iyi gider zaten canım

sana göre komik değilimdir ben güldüm ama bilmiyorum sarı siteden kulaklık mı alınır yani neyse engelliyorum seni kolay gelsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,034
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri