PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 523
Aptekten almayıniyi monitör ama indirim olmadı yani itopya harici diğer sitelerde ortalama fiyatı zaten o kadar, bende almayı planlıyordum ama 11.11 indirimlerini bekliyorum belki indirime girer diye
itopya hariç sadece o firma satıyor, bütün sitelerde satıcı oAptekten almayın
Firma sorunluitopya hariç sadece o firma satıyor, bütün sitelerde satıcı o
mesela hepsiburada üzerinden alsam sonuç olarak hepsiburada'nın iade politikalarını takip etmek zorunda kalmayacak mı bence pek bir sorun olmaz ama, uyarınızı aklımda tutacağım.Firma sorunlu
Stok gelince direk aldım ama sizlerinde değerli yorumlarınızı almak isterim 8.6k ya
Stok gelince direk aldım ama sizlerinde değerli yorumlarınızı almak isterim 8.6k ya
İade edebiliyorsan et hemen hemen aynı monitör 4-5 bin bandında![]()
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
1.5-2k daha verip bunu alsaydın keşke çok iyi monitör
Hocam g sync yokki![]()
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör
Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
1.5-2k daha verip bunu alsaydın keşke çok iyi monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İade edebiliyorsan et hemen hemen aynı monitör 4-5 bin bandında
Kanka o kadar takılman gereken bi özellik değil 2k monitör hz ms çok iyi sen bilirsin yineHocam g sync yokki