🔥İndirim Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Arkadaşlar, amzontr instagram sayfası hikayesinde paylaşmış. Buradaki ağzı açlık kokan 1000 tl için sansar gibi önce kendi alıp buraya “kaptık şunu aldık bunu” diyen donu yırtıklara inanmayın yani. Amazontr insta hikayeye bakın
Instagram'da paylaşılacak diye bir yazı görmedim sitede. Sepette otomatik düşer diye sepeti yeniledim, kod vardır diye anasayfaya geçtim ama hiçbir yerde kupon kodu yazmadı. Saçma bir iş yaptı Amazon

Bir arkadaş başlamadan önce kodu salladı buraya baksanız veya instaya baksaydınız alırdınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
Ben gördüm her dakika denedim ama olmadı ziraat kredi kartıyla alakalı mı bilmiyorum.Seçtiğim ürün tüm koşulları sağlıyordu.

Arkadaşlar 1247618723 kişisiniz, hepiniz kodu nereden öğrendiniz diye sormak yerine bi yorumları okusanız göreceksiniz zaten telegram grubu olduğunu. Özel bir grup da yok yani Telegram arama yerine Amazon yazın ilk çıkana girin her şeyden haberiniz oluyor zaten. Ne kadar hazıra alışmış millet ya ille mesajını alıntılayıp link atılmasını bekliyorlar.

Ben gördüm her dakika denedim ama olmadı ziraat kredi kartıyla alakalı mı bilmiyorum.Seçtiğim ürün tüm koşulları sağlıyordu.
Ben Kuveyt TROY ile alışveriş yaptım bilmiyorum hangi kartlarda geçerli idi.

Benim anlamadığım kodu niye instadan paylaşıyorlar. Prime üyelerine özel değil miydi bu?
İnstaya takipçi çekmek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon'un insta hesabına bakın 11 de atmış adamlar kodu zaten

Gaza gelip basınçlı yıkama makinesi aldım. Ürünü kullanan mevcut mu? Ziraat bankası kartı sorunsuz çalıştı ama A620 anakartı görsem daha iyi olurdu. İptal edip etmemek arasında kararsız kaldım.

Ekler

• 1762850971011.webp
    1762850971011.webp
    94.9 KB · Hit: 121
SUPER1000 kod ama çok denedim diye kodu kitlediler 2saat eklenmiyor gitti yani benden pass.

Hocam telegram telegram dediğiniz amazonun resmi telegramı mı var anlamadım. Konuda da 11:00 da vwrilen bu kodu buradan duyuran arkadaşlar olsaydı forumumuzdan daha fazla kullanıcı yararlanabilecekti neyse sağlık olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,477
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri