❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Kod 18:00 ve 20:00 da tekrar 1000 kişi ile aktif olacak yüksek ihtimalle hemen pes etmeyin.

Hocam telegram telegram dediğiniz amazonun resmi telegramı mı var anlamadım. Konuda da 11:00 da vwrilen bu kodu buradan duyuran arkadaşlar olsaydı forumumuzdan daha fazla kullanıcı yararlanabilecekti neyse sağlık olsun.
ben forumdan buldum o an sizin karşınıza çıkmaması sanssızlık olmus cogu kartı kabul etmedi zaten 4 tane kart denedim ben iş bankası troy ziraat vs kabul oluyor dediler

ben forumdan buldum o an sizin karşınıza çıkmaması sanssızlık olmus cogu kartı kabul etmedi zaten 4 tane kart denedim ben iş bankası troy ziraat vs kabul oluyor dediler
Yapıkredi troy ile aldım kabul etti

Arkadaşlar 1247618723 kişisiniz, hepiniz kodu nereden öğrendiniz diye sormak yerine bi yorumları okusanız göreceksiniz zaten telegram grubu olduğunu. Özel bir grup da yok yani Telegram arama yerine Amazon yazın ilk çıkana girin her şeyden haberiniz oluyor zaten. Ne kadar hazıra alışmış millet ya ille mesajını alıntılayıp link atılmasını bekliyorlar.
Hocam senin ne karın ağrın var bilmiyorum. Hiç telegram kullanmayan benim gibiler ne bilsin aramayla grup bulunduğunu. Şimdi duyuyorum. Sağolasın insanlar paylaştı biz de girdik.

uygulamadan 11.11 de bakındım bekledim özellikle 5 dk. hiç bişey vermedi yazmadıda. saldım bende. yapacakları işin....

Hocam telegram telegram dediğiniz amazonun resmi telegramı mı var anlamadım. Konuda da 11:00 da vwrilen bu kodu buradan duyuran arkadaşlar olsaydı forumumuzdan daha fazla kullanıcı yararlanabilecekti neyse sağlık olsun.

Kod duyruldu erkenden, Dünde aynı kod vadı 20.000/1.000 kampanyasında... Ayrıca sadece burada değil bir çok mecralarda paylaşıldı kod. Ancak kampanyanın şartı var.. Her üründe rastgele 1000 TL indirmiyor.. Amazon sayfasında gülümseten kasım 'a tıklayınca oradaki ürünlerde geçerli ve bazı kartlarda geçerli. Kimi link atmış ssd alıcam demiş bakıyorsun ssd satıcısı farklı amazon değil gönderici amazon kod çalışmadı diyor E yani çalışmaz

Almış olduğum ürünün normal fiyatı 6989 TL. 1000 tl indirim yaptım 6929 tl oldu o.O2 Birde -1000 yazıyor hala..

1762851437319.webp

1762851475748.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,980
Üyeler
185,987
Son üye
blitzhan
Geri