pcden aldımPC'den alan oldu mu, yoksa sadece mobile özel mi?
ben forumdan buldum o an sizin karşınıza çıkmaması sanssızlık olmus cogu kartı kabul etmedi zaten 4 tane kart denedim ben iş bankası troy ziraat vs kabul oluyor dedilerHocam telegram telegram dediğiniz amazonun resmi telegramı mı var anlamadım. Konuda da 11:00 da vwrilen bu kodu buradan duyuran arkadaşlar olsaydı forumumuzdan daha fazla kullanıcı yararlanabilecekti neyse sağlık olsun.
Siz PC üzerinden mi aldınızKod 18:00 ve 20:00 da tekrar 1000 kişi ile aktif olacak yüksek ihtimalle hemen pes etmeyin.
Evet PC'den aldım tek mobilde falan geçerli değil.Siz PC üzerinden mi aldınız
satın alım yapanlar da yararlanabilecek miKod 18:00 ve 20:00 da tekrar 1000 kişi ile aktif olacak yüksek ihtimalle hemen pes etmeyin.
Yapıkredi troy ile aldım kabul ettiben forumdan buldum o an sizin karşınıza çıkmaması sanssızlık olmus cogu kartı kabul etmedi zaten 4 tane kart denedim ben iş bankası troy ziraat vs kabul oluyor dediler
Hocam senin ne karın ağrın var bilmiyorum. Hiç telegram kullanmayan benim gibiler ne bilsin aramayla grup bulunduğunu. Şimdi duyuyorum. Sağolasın insanlar paylaştı biz de girdik.Arkadaşlar 1247618723 kişisiniz, hepiniz kodu nereden öğrendiniz diye sormak yerine bi yorumları okusanız göreceksiniz zaten telegram grubu olduğunu. Özel bir grup da yok yani Telegram arama yerine Amazon yazın ilk çıkana girin her şeyden haberiniz oluyor zaten. Ne kadar hazıra alışmış millet ya ille mesajını alıntılayıp link atılmasını bekliyorlar.
Sanal kartı troy seçemiyor muyuz? Ana kart Master.Yapıkredi troy ile aldım kabul etti
Hocam telegram telegram dediğiniz amazonun resmi telegramı mı var anlamadım. Konuda da 11:00 da vwrilen bu kodu buradan duyuran arkadaşlar olsaydı forumumuzdan daha fazla kullanıcı yararlanabilecekti neyse sağlık olsun.