Vade farkı var taksit yapmışsınız.Almış olduğum ürünün normal fiyatı 6989 TL. 1000 tl indirim yaptım 6929 tl olduBirde -1000 yazıyor hala..
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aynen tam yazacaktım biri yazmış indirimi vade farkı ile kapatmışssınız doğal oalrak aynı fiyata gelmişAlmış olduğum ürünün normal fiyatı 6989 TL. 1000 tl indirim yaptım 6929 tl olduBirde -1000 yazıyor hala..
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Dünkü kod farklı bugünkü farklıydı yanlış anlaşılma oluşmasınKod duyruldu erkenden, Dünde aynı kod vadı 20.000/1.000 kampanyasında... Ayrıca sadece burada değil bir çok mecralarda paylaşıldı kod. Ancak kampanyanın şartı var.. Her üründe rastgele 1000 TL indirmiyor.. Amazon sayfasında gülümseten kasım 'a tıklayınca oradaki ürünlerde geçerli ve bazı kartlarda geçerli. Kimi link atmış ssd alıcam demiş bakıyorsun ssd satıcısı farklı amazon değil gönderici amazon kod çalışmadı diyor E yani çalışmaz
Dünkü kod farklı bugünkü farklıydı yanlış anlaşılma oluşmasın
6 taksit yapınca bug a giriyordu kuponu siliyordu
Yanlışlıkla 4 taksit seçmiş olmayasınız hocam, Bankanızın mobil uygulamasından kontrol ediniz. Bekleyen Provizyonlardan taksit sayısına bakınız.
Benimki tam garip olmuş o zaman. Neyse müşteri hizmetleri ile çözmeye çalışalım bakalım.6 taksit yapınca bug a giriyordu kuponu siliyordusonra kuponu düzeltince taksiti siliyordu
bendede öyle oldu sonrada güya taksit yapdıgımı sandım peşin ödemişimBenimki tam garip olmuş o zaman. Neyse müşteri hizmetleri ile çözmeye çalışalım bakalım.
Kontrol ettim provizyonda (0/6 TK) 6,929.27 TLYanlışlıkla 4 taksit seçmiş olmayasınız hocam, Bankanızın mobil uygulamasından kontrol ediniz. Bekleyen Provizyonlardan taksit sayısına bakınız.
iptal mailinde itiraz linki var ona tikla gerekli adimlari tamamla. ben oyle yaptimİptal olan ürün için ne yapmamız gerekiyor ?