monacodoom
80+
- Reaksiyon skoru
- 287
Kupon nedir biri yazabilir mi
SUPER1000Kupon nedir biri yazabilir mi
Kendim iptal ettim akşama deneriz artık. Birde 2 saat kupon yasağı yedik aradaSaçma bir cevap verilmiş yada Müşteri temsilcisinin bilgisi yok. İsterse banka akşam onaylasın bunun banka ile ilgisi yok. Siz sistemden ne tutar gönderirseniz banka onu görür. Sonradan fiyat artışını banka bilemez yada vade farkını.
Taksit sayısı tutuyorsa, vade farkı yok ise siz doğru yaptıysanız vade farkı kadar hediye çeki istemelisiniz yada ürünü kendinize bağlı olarak iptal ediniz.
Maleawf malum siteler gibi oldu botlar cekiyo anca. Adam akıllı 200 liralık kupon verse ihtiyaç sahipleri kullanır15 saniye falan sürdü. Kupon paylaşılmaması, yaşanan karmaşa tam bir rezillik. Milyar dolarlık şirkete yakışmıyor.
kupon yasağını nerden görüyoruz hocamKendim iptal ettim akşama deneriz artık. Birde 2 saat kupon yasağı yedik arada![]()
kupon yasağını nerden görüyoruz hocam
Bu ilginçmiş ssd katagorisinde bende 2 üründe çalışmadı 2 üründe gülümseten kasımda değildi, başka ssd 'de gülümseten kasımda çalıştı. Enterasan sistem.MSI MAG Force 320r kasa aldım gülümseten kasım fırsatı değildi kuponu kabul etti.
MSI MAG FORGE 320R AIRFLOW Temperli Cam 4x120mm ARGB Fan ATX Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG FORGE 320R AIRFLOW Temperli Cam 4x120mm ARGB Fan ATX Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr