❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Amazon satıcısı olması gerektiği tartışmasız gerçek. Bazı arkadaşlar sadece "Gülümseten Kasım" kampanyasında olan ürünler için geçerli dedi. Bunu kesin bilen biri varsa bizi bilgilendierbilir mi?
 

Ekler

  • aaaaa.webp
    aaaaa.webp
    87.3 KB · Hit: 194
Saçma bir cevap verilmiş yada Müşteri temsilcisinin bilgisi yok. İsterse banka akşam onaylasın bunun banka ile ilgisi yok. Siz sistemden ne tutar gönderirseniz banka onu görür. Sonradan fiyat artışını banka bilemez yada vade farkını.
Taksit sayısı tutuyorsa, vade farkı yok ise siz doğru yaptıysanız vade farkı kadar hediye çeki istemelisiniz yada ürünü kendinize bağlı olarak iptal ediniz.
Kendim iptal ettim akşama deneriz artık. Birde 2 saat kupon yasağı yedik arada :cool:
 
,,
15 saniye falan sürdü. Kupon paylaşılmaması, yaşanan karmaşa tam bir rezillik. Milyar dolarlık şirkete yakışmıyor.
Maleawf malum siteler gibi oldu botlar cekiyo anca. Adam akıllı 200 liralık kupon verse ihtiyaç sahipleri kullanır
 
Bu ilginçmiş ssd katagorisinde bende 2 üründe çalışmadı 2 üründe gülümseten kasımda değildi, başka ssd 'de gülümseten kasımda çalıştı. Enterasan sistem.
 
Beyler müşteri temsilcisi ile görüştüm. 3000e 1000 indirim yazan yere tıklayıp orda ki ürünler olmalıymis. Yani
Gülümseten kampanya oluyor onlar çıktığına gore:) birde kart fark etmiyor sadece belli kullanıcılar icin rastgele onaylanıyor dedi
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,762
Mesajlar
10,561,671
Üyeler
186,106
Son üye
Berke Han
Geri
Top