normalde kulaklık kullanmam sırf uygun görüp merakımdan istiyormherkes bişey istiyo bakalım kimler istediğini alabilecek
ben kullanıyorum 360mm ise cak direkSıvı soğutma alınır mı sizce sıvı soğutma ihtiyaç var
Corsair 3000d belli bütçe yok şuan stok soğutucu var zaten hani acelesi de yok ama uygun işe yarar bi soğutucu ise alacağım yani öyle diyimpart 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1-11-111-1.111 etiketi olmayanlar büyük ihtimalle normal happy hour indirimi alacak
butcen ve kasan nedir
360mm desteklemiyor kasamben kullanıyorum 360mm ise cak direk
inş bol bol stok koyarlarda alırız aylardır adam akıllı teknoloji hiç bişey almadım bi kulaklık heycanlandırdıHavit H2040D'yi çok istememe rağmen almıyorum, delikanlı gibi sepete TW888'i atıp gidecem.
Ölücü kardeşlerim, lütfen ellemeyin şu kulaklığa. Geri kalan her şey sizin olsun. Vallahi dokunmayacam başka bir şeye.
240 yeter mi bilemem ama ben 240 sıvı yerine hava tercih ederim 360mm sıvıda daha mantıklıCorsair 3000d belli bütçe yok şuan stok soğutucu var zaten hani acelesi de yok ama uygun işe yarar bi soğutucu ise alacağım yani öyle diyim
360mm desteklemiyor kasam
Her birinden yalnızca 11 stokinş bol bol stok koyarlarda alırız aylardır adam akıllı teknoloji hiç bişey almadım bi kulaklık heycanlandırdı
eminmiyiz çünkü çok azHer birinden yalnızca 11 stok