Ana Konu (1-11-111-1.111 TL Ürünler!!)🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

beyler hoparlörü bana salın zaten 1 tane filan dağıtır bunlar.

part 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-11-111-1.111 etiketi olmayanlar büyük ihtimalle normal happy hour indirimi alacak

butcen ve kasan nedir
Corsair 3000d belli bütçe yok şuan stok soğutucu var zaten hani acelesi de yok ama uygun işe yarar bi soğutucu ise alacağım yani öyle diyim

ben kullanıyorum 360mm ise cak direk
360mm desteklemiyor kasam

Havit H2040D'yi çok istememe rağmen almıyorum, delikanlı gibi sepete TW888'i atıp gidecem.
Ölücü kardeşlerim, lütfen ellemeyin şu kulaklığa. Geri kalan her şey sizin olsun. Vallahi dokunmayacam başka bir şeye.

Önemli bi dipnot bu arada, bazı ürünlerin etiket fiyatları birgün arayla değiştirildi bende durumu farkedip resmi instagram sayfalarına yazdım.
fiyat etiketlerinde yanlışlık olduklarını söylediler bu yüzden değiştirmişler sanırım. bu sebeple bazı ürünlerin fiyatı artmış gibi gözükmüş.

Havit H2040D'yi çok istememe rağmen almıyorum, delikanlı gibi sepete TW888'i atıp gidecem.
Ölücü kardeşlerim, lütfen ellemeyin şu kulaklığa. Geri kalan her şey sizin olsun. Vallahi dokunmayacam başka bir şeye.
inş bol bol stok koyarlarda alırız aylardır adam akıllı teknoloji hiç bişey almadım bi kulaklık heycanlandırdı

alacagımız urunleri şimdidenh sepete eklesek oluyormu yoksa indirim basladıktan sonramı eklemek gerek

Corsair 3000d belli bütçe yok şuan stok soğutucu var zaten hani acelesi de yok ama uygun işe yarar bi soğutucu ise alacağım yani öyle diyim

360mm desteklemiyor kasam
240 yeter mi bilemem ama ben 240 sıvı yerine hava tercih ederim 360mm sıvıda daha mantıklı

Geri