Yardım Sabahtan beri gelmeyen kargo

Bölgemin uzak olduğunu düşünmüyorum ama olduğunu varsayalım. Bu 86 durak sayısı neden hiç azalmıyor ki? Ben buna anlam veremiyorum. Sayfa güncellensin, sayı düşsün, geç gelsede bir şey demem ama kalan durak sayısında hiçbir değişiklik olmuyor
Onlar geciktirme işte hocam arastada aynısı var 80 durak var diyor 5 dk sonra kapı çalıyor mesela

ben kargoyu almak için 2 saat uzağa gidip geliyorum. ne dertler var arkadaş lol

16804.webp

Kargom geldi. 2200₺'ye Dijital Ekranlı sıvı soğutma aldım :D Bakalım nasıl bir performansı olacak merak ediyorum. İncelemesini amatörce de olsa forumda paylaşmayı düşünüyorum.

Ekler

• 16805.webp
    16805.webp
    607.8 KB · Hit: 15
  • 16806.webp
    16806.webp
    451.3 KB · Hit: 17
  • 16809.webp
    16809.webp
    377.6 KB · Hit: 15
Alıntıyı görüntüle

Kargom geldi. 2200₺'ye Dijital Ekranlı sıvı soğutma aldım :D Bakalım nasıl bir performansı olacak merak ediyorum. İncelemesini amatörce de olsa forumda paylaşmayı düşünüyorum.
Ürün çakma cube soğutuculara benzetiyorum kalitesi hakkında bir şey diyemem o fiyata bence çok sağlam thermalright kule tipi tercih edilebilirdi bence tabii zevk meselesi

O kadar yol gideceksem niye kargoya vereyim? Laf olsun torba dolsun diye konuşuyorsunuz.
sen bi derdini yazmışsın ben de sana yaşadığım şeyi anlattım bi kargo gelmedi diye de konu açılmaz boş beleşten konuşan biri varsa oda sensin.

Bölgemin uzak olduğunu düşünmüyorum ama olduğunu varsayalım. Bu 86 durak sayısı neden hiç azalmıyor ki? Ben buna anlam veremiyorum. Sayfa güncellensin, sayı düşsün, geç gelsede bir şey demem ama kalan durak sayısında hiçbir değişiklik olmuyor
Hepsijet Yurtiçi ikisinde de çalıştım rotasyon oluşturuyoruz telefondan ve rotasyon uyumu dediğimiz bir durum var senin evinin yanındaki apartman 3 sen 4.sırada ol ama konuma göre senin evin yakında olsa o rotasyona göre yandakini önce teslim ediyoruz ve haritadan çizdiğimiz yollara göre gidiyoruz genelde Yurtiçinde öyleydi hepsijet kasmıyor o kadar kuryelerde onun dışında akşam dağıtıma kalabiliyor kasım indirimlerinden çok yoğunluk oldu gecikme tabii ki normal denebilir böyle senaryolarda onun dışında kurye eğer yeniyse rotasyon adres tam bilmiyorsa yine belli bir süre bölgenizin dağıtımı gecikebilir bazen kargoları teslim edip aceleyle davranınca kod almadan isim soyisimle zimmet düşüyoruz o yüzden sistemdeki kalan durak sayısı mesia bitimine kadar düşmeyebiliyor o yüzden öyle gözükebiliyor bu arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve bölgenin uzak olduğunu düşünüp düşünmemek senin insiyatifin şubede kuryeler arası dönen rotasyon bölge dağılımını sen bilmiyosun belirlemiyosun ve yakın olsun olmasın bazı adresleri sınırlı dağıtıma çekebiliyoruz duruma göre ve yakın olan paketlerde de şubenin eğer çok yakınındaysa mesai bitiminde toplama kargo varda gidecek esnaf paketi vesaire onları şubeye getirdiğimde yürüyerek gidip teslim ediyordum en son

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri