Eşgalini En Çok Merak Ettiğiniz Forum Üyeleri?

dini sizin üzerinizden kullanıp manipüle etmeye çalışan bir şahıs bu KANMAYIN BUNA DOSTLAR , üstelik prime megan fox gibi sanat eserleri dururken bi insan nasıl gay olma fikrini aklından geçirebilir de hem cinsine ilgi duyar. tarafıma atılan iftiralar usulsüzdür ve kendisi de taner tolga hayranıdır.
Tripler T taner tolga hayranı olduğum doğrudur
yeni telefona geçmemiş olsam ifşalarını atardım

Ekler

• 1000108787.webp
    1000108787.webp
    17.3 KB · Hit: 31
  • 1000108788.webp
    1000108788.webp
    45 KB · Hit: 32
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Vay be ... 🚬

• Beğen
Mahmut yılmazı merak ediyorum.

Gri Caner diye bi oğlan vardı bayadır görmüyorum. Onu real halini merak ediyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de @Çatlı Reis, hayalimde düşük nüfuslu bir ilçede MHP Gençlik Kollarında görev yapıyormuş gibi canlanıyor. 19-20 yaşlarında, hafif kilolu, anime izlemeyi seven ama sert gözükmeye çalışan biri gibi.

Bir de @Çatlı Reis, hayalimde düşük nüfuslu bir ilçede MHP Gençlik Kollarında görev yapıyormuş gibi canlanıyor. 19-20 yaşlarında, hafif kilolu, anime izlemeyi seven ama sert gözükmeye çalışan biri gibi.
Allah yolumu düşürmesin öyle yerlere. Hayatımda hiç anime izlemedim yaşım doğru kilom yok, kaslı biriyim şu anda da spordayım. Artı olarak eski askeri öğrenciyim. Antrenman ya da takviye suplement konularına etiketleyebilirsiniz.

• Beğen
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
@MehmtÇ yi merak ediyorum bu işi tr piyasasına getiren adam:alien:

@Realhas the Great Bu adamı bende çok merak ediyorum. Kral bi foto sallasana şuraya dehşete kapılalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,253
Üyeler
200,074
Son üye
clutcher

Geri