hocam açılmayan linki atabilirseniz çok sevinirim inceleyim![]()
eski projemin linki hocam o projeyi kaldırıp bunu koymuştum karışıklığa sebep olmuş
Sadece aşinalık değil ben de kullanıyorum bölümdeki arkadaşlar da kullanıyor bu işin sonu vibe coding e çıkıyor bi noktadan sonraHocam aşinasınız sanırım v0.dev ile yaptım sonra cursor ve windsurf ile geliştirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç mi açılmıyor yoksa ürünler mi gelmiyor
Gün boyu işte çalışıp biraz da sosyal hayatım olsun diyorsan, kişisel projeler ancak böyle AI araçlarıyla mümkün oluyor. Denemediysen Antigravity’i dene. Google’ın yeni editörü. Bir sorunumu tek seferde öyle çözdü ki şaşırdım. İtopya’daki bazı ürünlerin verisini çekemediğimi söyledim, hatalı ürünlerden birinin linkini istedi. Verdikten sonra Chrome’u açtı, canlı olarak birkaç kez deneme yaptı, kodu güncelledi sonra denedim çalıştı bu seviyesini ilk kez gördüm.Sadece aşinalık değil ben de kullanıyorum bölümdeki arkadaşlar da kullanıyor bu işin sonu vibe coding e çıkıyor bi noktadan sonra
web scraping hocamMerhaba, bu sitelerin API'ları var mı yoksa Web Scraping metoduyla mı yazdınız?
Bu işten kar etme veya işi büyütme gibi planlarınız varsa web scraping'in bu amaçla kullanılmasının yasal olmadığını hatırlatayım istedim ama site gayet güzel olmuş, elinize sağlık.web scraping hocam
Hocam şu an gelirim yok olma ihtimali doğarsa artık o zaman kitabına uygun bir şekilde çözmeyi denerim çözemezsem de halkımıza hizmetim olsunBu işten kar etme veya işi büyütme gibi planlarınız varsa web scraping'in bu amaçla kullanılmasının yasal olmadığını hatırlatayım istedim ama site gayet güzel olmuş, elinize sağlık.
PC almayı planlıyorum. Ara ara da bakıyorum siteye. Müthiş bir amme hizmeti. Eline sağlık.Hocam şu an gelirim yok olma ihtimali doğarsa artık o zaman kitabına uygun bir şekilde çözmeyi denerim çözemezsem de halkımıza hizmetim olsun![]()
Herhangi bir sorunla karşılaşırsam yazarım o zaman. Şimdiye kadar gayet iyiydi. PC'leri incelerken sayfanın sonuna gelip filtre uygulayınca sayfanın başına dönmek yerine olduğun yerde kalıyor. Bir sorun değil ama geliştirme listesine ekleyebilirsin.Sevindim bende işten güçten fırsat buldukça geliştirmeye çalışıyorum yorumunuz için de teşekkürler
Notumu aldım hocam her türlü feedback'e açığımHerhangi bir sorunla karşılaşırsam yazarım o zaman. Şimdiye kadar gayet iyiydi. PC'leri incelerken sayfanın sonuna gelip filtre uygulayınca sayfanın başına dönmek yerine olduğun yerde kalıyor. Bir sorun değil ama geliştirme listesine ekleyebilirsin.
böyle hiç muhabbetten anlamayan zengin elemanlar alıyodur belki