En ucuz kasayı bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com ( Fiyat geçmişi eklendi )

IMG_7784.webp

Buna 550k bayılan var mı acaba ya

Merhaba, bu sitelerin API'ları var mı yoksa Web Scraping metoduyla mı yazdınız?

Hocam aşinasınız sanırım v0.dev ile yaptım sonra cursor ve windsurf ile geliştirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç mi açılmıyor yoksa ürünler mi gelmiyor
Sadece aşinalık değil ben de kullanıyorum bölümdeki arkadaşlar da kullanıyor bu işin sonu vibe coding e çıkıyor bi noktadan sonra

Sadece aşinalık değil ben de kullanıyorum bölümdeki arkadaşlar da kullanıyor bu işin sonu vibe coding e çıkıyor bi noktadan sonra
Gün boyu işte çalışıp biraz da sosyal hayatım olsun diyorsan, kişisel projeler ancak böyle AI araçlarıyla mümkün oluyor. Denemediysen Antigravity’i dene. Google’ın yeni editörü. Bir sorunumu tek seferde öyle çözdü ki şaşırdım. İtopya’daki bazı ürünlerin verisini çekemediğimi söyledim, hatalı ürünlerden birinin linkini istedi. Verdikten sonra Chrome’u açtı, canlı olarak birkaç kez deneme yaptı, kodu güncelledi sonra denedim çalıştı bu seviyesini ilk kez gördüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, bu sitelerin API'ları var mı yoksa Web Scraping metoduyla mı yazdınız?
web scraping hocam

web scraping hocam
Bu işten kar etme veya işi büyütme gibi planlarınız varsa web scraping'in bu amaçla kullanılmasının yasal olmadığını hatırlatayım istedim ama site gayet güzel olmuş, elinize sağlık.

Son düzenleme:
Bu işten kar etme veya işi büyütme gibi planlarınız varsa web scraping'in bu amaçla kullanılmasının yasal olmadığını hatırlatayım istedim ama site gayet güzel olmuş, elinize sağlık.
Hocam şu an gelirim yok olma ihtimali doğarsa artık o zaman kitabına uygun bir şekilde çözmeyi denerim çözemezsem de halkımıza hizmetim olsun :)

Sevindim bende işten güçten fırsat buldukça geliştirmeye çalışıyorum yorumunuz için de teşekkürler

Sevindim bende işten güçten fırsat buldukça geliştirmeye çalışıyorum yorumunuz için de teşekkürler
Herhangi bir sorunla karşılaşırsam yazarım o zaman. Şimdiye kadar gayet iyiydi. PC'leri incelerken sayfanın sonuna gelip filtre uygulayınca sayfanın başına dönmek yerine olduğun yerde kalıyor. Bir sorun değil ama geliştirme listesine ekleyebilirsin.

Herhangi bir sorunla karşılaşırsam yazarım o zaman. Şimdiye kadar gayet iyiydi. PC'leri incelerken sayfanın sonuna gelip filtre uygulayınca sayfanın başına dönmek yerine olduğun yerde kalıyor. Bir sorun değil ama geliştirme listesine ekleyebilirsin.
Notumu aldım hocam her türlü feedback'e açığım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,445
Üyeler
185,726
Son üye
İbrahimAy020
Geri