🔥İndirim Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - 999 TL🔥

I Dug Two Graves

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
552
Fiyatına göre iyi bir mouse. Düşük bütçe arayanlar tercih edebilir.

gelmiş bile gankseninle ile 1250 tl

EndGame inanılmaz kaliteli bir marka. Shape olarak harikalar, eline çok iyi oturuyor, çok iyi kavrayabiliyorsun. Plastik kaliteside harikadır, ne pürüzsüz elinizi terletir, ne de çok pürüzlüdür, ve taş gibi sağlamdırlar, hiç bir esneme, sarsılma olmaz tuttuğunuzda. Sensörün eski olduğuna bakmayın, hiç bir fark hissedemezsiniz. Xm2We 4K bedava 3.500 tl fiyatla satılıyor. Relaxed claw için paha biçilmez mouse.

gelmiş bile gankseninle ile 1250 tl
L7 Air gelse en mantıklı ürün o olur.

Sıfır 159 pro var düşünürsen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablosuz bambaşka kullanmayan anlamaz :)
temudan 700e alıp 1 saat kullanıp kutusuna kaldırıp satmıstım oyuncak gibi mouse asla kaliteli falan değildi
sensörüdür dpi vs iyidir ona bisey diyemem ama kablosuz mouse korkusu yapmıstı bu mouse bana,kablosuz bakınıyorum 1k civarına tavsiye varsa alabilirim.

Fiyatına göre iyi bir mouse. Düşük bütçe arayanlar tercih edebilir.
Hem çok eski mouse hem de connect game de bayadır bu fiyatta

EndGame inanılmaz kaliteli bir marka. Shape olarak harikalar, eline çok iyi oturuyor, çok iyi kavrayabiliyorsun. Plastik kaliteside harikadır, ne pürüzsüz elinizi terletir, ne de çok pürüzlüdür, ve taş gibi sağlamdırlar, hiç bir esneme, sarsılma olmaz tuttuğunuzda. Sensörün eski olduğuna bakmayın, hiç bir fark hissedemezsiniz. Xm2We 4K bedava 3.500 tl fiyatla satılıyor. Relaxed claw için paha biçilmez mouse.
Aktif olarak kullanıyorum katılıyorum taş gibi mouse XM2we

Geri