Hesabımdan Yapılan Küfür Meslek Hayatımı Etkiler mi?

Bir yere karışmaz, olay mahkemeye giderse, mahkemenin o yazıyı bulması 10 saniyesini alır silinse bile. Dua etsin şikayetçi olmasınlar diye boşuna demiyorum.
Bende onu diyorum işte, biri şikayette veya ihbarda bulunmadıysa silinmiş yorum dökümünün kontrol edilmesi pek olası değil.

Merhabalar arkadaşım benim hesabımdan sayın cumhurbaşkanımıza küfür etmiş. İleriki meslek hayatımda herhangi bir sorun ortaya çıkar mı? ettiğiniz herhangi bir küfürü silinse bile kayıt ediyoruz demişti siber güvenlikçi bir abi
Nasıl bir arkadaş ortamın var da hesabından devletin cumhurbaşkanına küfür ediyor ? Yarın öbürgün de banka hesaplarına sızarlar daha çok uğraşırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

memur olamam o zaman sanırım değil mi

hocam başınızdan geçtiyse sonuç olarak ne oldu
Yaw knk memur olmaktan bahsetme dua et dava açmasınlar yoksa başın daha çok belaya girer

Evet kayıt altına alınır. Özellikle belli başlı kelimeler ağlarına yakalanır, büyük ihtimalle bunların başında; Recep, Tayyip, Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan, RTE, Cumhurbaşkanı gibi kelimeler vardır. Geçmiş olsun.

Devlet memuru olmayacaksan sıkıntı çıkartmaz, ama şimdi gidip de Cumhurbaşkanı avukatları sana dava açarsa patlayabilirsin.
:D

G1_m0ZcXwAAdyCu.webp

Hocam gelişmelerden haberdar edin şahsen bende pilot olmayı istiyorum sayın cumhurbaşkanımıza bir lafım yok kendisini beğeniyorum yaptığı işler olsun ülkemizi kalkındırdı sağ olsun Allah benim canımdan alsın ona versin derim hep.

Alıntıyı görüntüle

Hocam gelişmelerden haberdar edin şahsen bende pilot olmayı istiyorum sayın cumhurbaşkanımıza bir lafım yok kendisini beğeniyorum yaptığı işler olsun ülkemizi kalkındırdı sağ olsun Allah benim canımdan alsın ona versin derim hep.
Bende diyorum reisimiz nasıl böyle uzun yaşıyor gençler ömrünü veriyormuş adama valla helal olsun

Hocam varlıklı dediğim o kadar da değil aylık 500bini geçmez anne baba toplam
Kardeşim Instagram hesabın herkese açık miydi? Kullanıcı adın yahut adın kendi ismin soy ismin miydi? Herkese açık değilse profil resminde yüzün mu vardı? Bunları önce bir yanitla. Ardından yorum yapildiktan kaç dakika yahut saat sonra silindi? Ve şuan Instagram hesabin aktif duruyor mu. hepsini yanıtla kardeşim

Kardeşim Instagram hesabın herkese açık miydi? Kullanıcı adın yahut adın kendi ismin soy ismin miydi? Herkese açık değilse profil resminde yüzün mu vardı? Bunları önce bir yanitla. Ardından yorum yapildiktan kaç dakika yahut saat sonra silindi? Ve şuan Instagram hesabin aktif duruyor mu. hepsini yanıtla kardeşim
yanıtlamama gerek kalmadı aslında böyle bir yorum yapmamış böyle böyle yazdım diye yalan söylemiş bugün konuştum

sadece postlarını beğenmiş

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,722
Üyeler
189,914
Son üye
gkhan92
Geri