🔥İndirim ASUS ROG-STRIX-1000G Güç Kaynağı Aura 80+ Gold 1000W Modüler 7990TL Dip Fiyat

Hocam 850w f/p 3.5 4k ya önereceğiniz psu var mı ? Kusura bakmayın konuyu meşgul etmek istemiyorum da çok kararsız kaldım
arkadaşın dediği high poweri alabilirsin dediği gibi tek sıkıntısı modüler olmaması onu da sıkıntı olarak görmek pek doğru değil sadece kablo kirliliği olur.

1000W'ı alacak iki kitle var 5080 ve 5090cılar bir de 4080 ve 4090cılar.

4080 ve 4090 kitlesi için müthiş haber ama 5080 5090 için ATX 3.1 dışına çıkmayın. Bizzat ilk gün düzgün takmadım diye MSI A1250GL beni kurtardı kart çalışmayı kesti

Moduler olup olmamasının bir önemi var mı hocam? 9800x3d 4070TiS için arıyordum
Tamamen kablo karişıklığı.Bu fiyat bandında bir önemi yok.Aslında bende bu fiyat bandında psu arıyorum ve 2.elde enermax bulsam hiç fena olmaz

Elimde 2 senelik Corsair Rm850x var, eski nesil pci-e versiyonu. Bildiğim kadarıyla 10 yıl garantiliydi. Piyasa değeri ne olur şimdi satarken bilgi verebilecek var mı ona göre bu modele geçeyim.

3.1 olsa harikaymış aslında. Atx 3 de kabloyu tam oturtmazsanız soketin yanma ihtimali var dikkatli olun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimde 2 senelik Corsair Rm850x var, eski nesil pci-e versiyonu. Bildiğim kadarıyla 10 yıl garantiliydi. Piyasa değeri ne olur şimdi satarken bilgi verebilecek var mı ona göre bu modele geçeyim.
3 gibi bir şey olur muhtemelen fiyatı

Yaww neden 1200W kampanya olmazki nzxt c1200 te fiyat hep yüksek en son dellenip HX1500i alcam ya
Ona kampanyada hocam satıcı Amazon son 1 yılın en düşük fiyatı yine 6 ay taksit var değerlendirebilirsin .

Ona kampanyada hocam satıcı Amazon son 1 yılın en düşük fiyatı yine 6 ay taksit var değerlendirebilirsin .
Hocam gönlümde nzxt c1200 ATX 3.1 olan model var da ne yapsam bilemedim

Aldım bunu hocam, geriye 3 parça kaldı ekran kartı, ssd ve lanet RAM!

Ekler

• Screenshot_20251218_195922_UC Browser.webp
    Screenshot_20251218_195922_UC Browser.webp
    15.9 KB · Hit: 66
Aldım bunu hocam, geriye 3 parça kaldı ekran kartı, ssd ve lanet RAM!
Hayırlı olsun hocam ram ve ssd için bence Amazon depoya bakın ara sıra ben ssd çektim uygun fiyatta sizde yakalarsanız iyi olur.

Hocam gönlümde nzxt c1200 ATX 3.1 olan model var da ne yapsam bilemedim
Hocam nxzt daha kaliteli diye biliyorum ama aradaki fiyat farkına değer mi bilemedim yusuf hoca yardım edebilir diye düşünüyorum
@yusuf7878

Hayırlı olsun hocam ram ve ssd için bence Amazon depoya bakın ara sıra ben ssd çektim uygun fiyatta sizde yakalarsanız iyi olur.

Hocam nxzt daha kaliteli diye biliyorum ama aradaki fiyat farkına değer mi bilemedim yusuf hoca yardım edebilir diye düşünüyorum
@yusuf7878
Daha önce takip ettiğim konularda nzxt daha iyi diyordu lakin şuan ciddi fiyat avantajı var.
Bende alacağım galiba nasıl olsa Amazon CW vb bir şey çıkarsa iade ederim ne yapayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,569
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri