Blondeboy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 242
Moduler olup olmamasının bir önemi var mı hocam? 9800x3d 4070TiS için arıyordumHigpower performanxe sf 850w.Moduler değil tek skntısı o
Moduler olup olmamasının bir önemi var mı hocam? 9800x3d 4070TiS için arıyordumHigpower performanxe sf 850w.Moduler değil tek skntısı o
arkadaşın dediği high poweri alabilirsin dediği gibi tek sıkıntısı modüler olmaması onu da sıkıntı olarak görmek pek doğru değil sadece kablo kirliliği olur.Hocam 850w f/p 3.5 4k ya önereceğiniz psu var mı ? Kusura bakmayın konuyu meşgul etmek istemiyorum da çok kararsız kaldım
Tamamen kablo karişıklığı.Bu fiyat bandında bir önemi yok.Aslında bende bu fiyat bandında psu arıyorum ve 2.elde enermax bulsam hiç fena olmazModuler olup olmamasının bir önemi var mı hocam? 9800x3d 4070TiS için arıyordum
3 gibi bir şey olur muhtemelen fiyatıElimde 2 senelik Corsair Rm850x var, eski nesil pci-e versiyonu. Bildiğim kadarıyla 10 yıl garantiliydi. Piyasa değeri ne olur şimdi satarken bilgi verebilecek var mı ona göre bu modele geçeyim.
Ona kampanyada hocam satıcı Amazon son 1 yılın en düşük fiyatı yine 6 ay taksit var değerlendirebilirsin .Yaww neden 1200W kampanya olmazki nzxt c1200 te fiyat hep yüksek en son dellenip HX1500i alcam ya
Hocam gönlümde nzxt c1200 ATX 3.1 olan model var da ne yapsam bilemedimOna kampanyada hocam satıcı Amazon son 1 yılın en düşük fiyatı yine 6 ay taksit var değerlendirebilirsin .
Asus ROG-STRIX-1200G AURA 80+ GOLD 1200W Modüler ATX 3.0 PCI-E 5.0 Power Supply : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Asus ROG-STRIX-1200G AURA 80+ GOLD 1200W Modüler ATX 3.0 PCI-E 5.0 Power Supply : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr![]()
Asus ROG-STRIX-1200G-AURA 1200W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG-STRIX-1200G-AURA 1200W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG-STRIX-1200G-AURA 1200W Power Supply özelliklerini incele, 10.997,46 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hayırlı olsun hocam ram ve ssd için bence Amazon depoya bakın ara sıra ben ssd çektim uygun fiyatta sizde yakalarsanız iyi olur.Aldım bunu hocam, geriye 3 parça kaldı ekran kartı, ssd ve lanet RAM!
Hocam nxzt daha kaliteli diye biliyorum ama aradaki fiyat farkına değer mi bilemedim yusuf hoca yardım edebilir diye düşünüyorumHocam gönlümde nzxt c1200 ATX 3.1 olan model var da ne yapsam bilemedim
Daha önce takip ettiğim konularda nzxt daha iyi diyordu lakin şuan ciddi fiyat avantajı var.Hayırlı olsun hocam ram ve ssd için bence Amazon depoya bakın ara sıra ben ssd çektim uygun fiyatta sizde yakalarsanız iyi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam nxzt daha kaliteli diye biliyorum ama aradaki fiyat farkına değer mi bilemedim yusuf hoca yardım edebilir diye düşünüyorum
@yusuf7878