Rampage Glacier GL27R200Q Mönitörde Çizik + Ölü Piksel

VıWı

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba çarşamba günü Donanım Arşivi YT kanalında gördüğüm Rampage mönitörü aldım bugün elime ulaştı fakat ekranda ufak bir çizgi birde diğer tarafta 1 adet ölü piksel var. Normal kullanımda belli etmesede orda olduğunu bilmek huzursuz ediyor. Sizce iade/değişimi kabul ederler mi? ve İade mi değişim mi talep etmeliyim?

Ekler

• resim_2.webp
    resim_2.webp
    440.3 KB · Hit: 34
çoğu ürünün ölü piksel garantisi oluyor sanide rahatsız ediyorsa iade edebilirsin ki ben olsam ederim sırf fp diye hatalı ürün kullanmaya gerek yok

benim samsung monitörde de ölü değil ama stuck pixel vardı 2-3 tane. iade etmedim ekran 27 inç diye. siyah arkaplanda belli oluyor sadece diğer renklerde sıkıntı yok.

bu piksel ölü değil dirty screen effect gibi gözükünüyor masaj yap ekrana, olmuyorsa değişim yap daha iyi olur yine sorun çıkarsa o markada tavsiye etmem bildiği marka al.

Merhaba çarşamba günü Donanım Arşivi YT kanalında gördüğüm Rampage mönitörü aldım bugün elime ulaştı fakat ekranda ufak bir çizgi birde diğer tarafta 1 adet ölü piksel var. Normal kullanımda belli etmesede orda olduğunu bilmek huzursuz ediyor. Sizce iade/değişimi kabul ederler mi? ve İade mi değişim mi talep etmeliyim?
Değişim istersen büyük ihtimal seni garantiye yollatırlar. Genelde 3/5 piksel üstünü kabul ediyorlar(?). Beğenmedim deyip iade et. Varsa stok yeniden al. Ya da aldığın siteyle önden bir görüş durumu izah et.

Değişim istersen büyük ihtimal seni garantiye yollatırlar. Genelde 3/5 piksel üstünü kabul ediyorlar(?). Beğenmedim deyip iade et. Varsa stok yeniden al. Ya da aldığın siteyle önden bir görüş durumu izah et.
Hepsiburada üzerinden direkt rampageden aldım sıkınıt olur mu yinede

Hocam bu monitör Gaming gecesine gelen monitörlere göre nasıl bir performans sergiliyor. Bu model 180hz gibi değil,ondan herkes memnunmuş ama bu 200hz de gördüğüm kadarıyla birkaç vukuat yazılmış. Acaba iade edip (daha gelmedi) başka bir monitöre mi geçsem,benim ihtiyacım olan minimum 2k , FP bir monitör, bütçem 11K