Yok Migros 200 küsürdü mağazada denk geldim. Almond hariç çeşit varsa 150ye denemek için belki alırım da almond için değmez Migros’ta da bu vardı.Yorumlarda migrosta zaten 150 tl'ye satıldığını söyleyenler var, şahsen görmedim.
Yok Migros 200 küsürdü mağazada denk geldim. Almond hariç çeşit varsa 150ye denemek için belki alırım da almond için değmez Migros’ta da bu vardı.Yorumlarda migrosta zaten 150 tl'ye satıldığını söyleyenler var, şahsen görmedim.
Denemek için verilen 150 liradan bir şey olmaz be reisParanıza yazık![]()
Kalitesiz değil normal çikolata. Milka varken buny tercih etmezdim ama. Fiyatını hak eden bir ürün değil. Yurtdışında 1 dolara satılıyor.yiyenler genelde aşırı kalitesiz ve tadının kötü olduğunu söylüyorlar .
Migrosta 140 küsür 146 mı 149 mu ne, bu sabah gördüm bizzat mağazasında.Migros'da 259 TL'ye satılıyor. Carrefour 229 TL'ye satıyor. Trendyol'da bilnmedik satıcılar 180 küsüre satıyor(kargo ücreti var). Ha 60gr çikolataya ben 149 TL vermem ama hayranı olan, alacak olan için sıcak fırsat
.
Getirmesi pahalıdır yerli üretim değil sonuçta.oha 150tl ne yurt dışında en dandik uygun çikolata olarak satılmıyo mu bu