Şok Marketler Mr. Beast Feastables Çikolata 150 Lira

Tam PR ürünü, müthiş başarı şu marka.
Ne başarısı knk bunu alan yok ki abd de dahi alan yok ne anlatıyorsun. Herkes bir kere alıp ya video çekiyor ya merak ettiğinden deniyor sonra bırakıyor.

Dünyanın en büyük bireysel youtube kanalının sahibinin çikolatası, tabii ki tüm dünyada viral olacak. Bırak da o kadar olsun yani o herif şu an çorap satsa o bile viral olur iyi misin sen

Arkadaşlar aldım denedim cidden bizim markalardan bir farkı yok boşa para vermeyin. Fıstık aynı fıstık.

Ne başarısı knk bunu alan yok ki abd de dahi alan yok ne anlatıyorsun. Herkes bir kere alıp ya video çekiyor ya merak ettiğinden deniyor sonra bırakıyor.

Dünyanın en büyük bireysel youtube kanalının sahibinin çikolatası, tabii ki tüm dünyada viral olacak. Bırak da o kadar olsun yani o herif şu an çorap satsa o bile viral olur iyi misin sen
Ya kardeşim "knk, iyimisin sen" gibi şeyler yazıp yaşınızı direkt belli etmeyin gözünüzü seveyim. 2024 te 250 m dolar 2025 te 500m doları geçmesi bekleniyor satış hacminin. Biraz cümle kurmayı öğren sonra ciddiye alırız. Benim cümlemde herhangi hata yok bu çikolata pr çikolatası, hiçbir numarası yok. Yaşı küçükler bunu yüceltir anca.

hemen kosun
alın

Tadan herkesin tadının ucuz çikolata gibi olduğunu gördüm yabancılarda. Hiç gereği yok 150 tl vermeyin şuna

çoğu kişinin meraktan alacağına eminim mıstırbist çükletalarını :kekw:

Geri