Görüntü dışında fark yok diye biliyorum.X5 ile diğerleri arasında fazladan düğme yada 1000 hz gibi özelliklerden başka fark var mı ? Fiyat performans olarak diğerlerine göre iyi geldi
Keylinker mi ne onla yapiliyor digerlerine x20 nin var heraldeYazılım desteği var mı?
X15 daha iyi.sadece digerinin heralde yazilimi var o avantaj.EasySMX X15 mi, yoksa GameSir Nova Lite 2 mi?
Görüntü dışında fark yok diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Keylinker mi ne onla yapiliyor digerlerine x20 nin var heralde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
X15 daha iyi.sadece digerinin heralde yazilimi var o avantaj.
GP Force RGB ile aynı ürün olduğunu varsayarak X15 hiçbir açıdan daha iyi değil. Tetiklerinin mesafesi çok kısa, yine stickleri Nova 2 Lite kadar iyi hissettirmiyor. Genel malzeme kalitesi desen olarak da geride. X15 her türlü daha kötü yani.X15 daha iyi.sadece digerinin heralde yazilimi var o avantaj.
1 yıla yakındır X15 kullanıyorum gayet memnunum![]()
Connect Game Oyun Konsolu ve Bilgisayar Aksesuarları
Orijinal oyun konsolu ve bilgisayar aksesuarlarını sitemizden kolayca satın alabilirsiniz.shop.connectgame.com.tr
Şans eseri denk geldim x20 yi 2000 e aldım fiyatı 2500 e geldi sonra.
linkteki zaten x15 fasonuX5 bundan iyi midir veya muadili midir? satın aldım iptal edip X5İ alabilirim çok fark yoksa ;
Markayla ne alakası var satıcı site sıkıntılıalmayın şöyle garip garip markaları. 2 sayfalık konuda 2-3 kişi kimseye ulaşamadım demiş bazılarıda hala güzelleme yapıyor.
Ürün güzel ama satıcı yok direk ulaşılmıyoralmayın şöyle garip garip markaları. 2 sayfalık konuda 2-3 kişi kimseye ulaşamadım demiş bazılarıda hala güzelleme yapıyor.