snop02
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 594
geç kaldın galiba 52k sistem 61Bu vatan indirimi ne kadar sürecek bilen var mı? Bugün için mi sadece
geç kaldın galiba 52k sistem 61Bu vatan indirimi ne kadar sürecek bilen var mı? Bugün için mi sadece
Hayır dostum sepete gidince uyguluyor indirimigeç kaldın galiba 52k sistem 61
2x16 ram'e sadece 5k fazla istemesi anormal değil mi? Bir sıkıntı olmasın?https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-a620m-k-1tb-ssd-16gb-ram.html bu sistemde özelleştirme yapınca 2x16gb + 1tb ssd + a620m gigabyte anakart ve 3 fanlı zotac 5070 ile 53.112 tl oluyor.
ram 32 olması çok daha öne çıkarıyor. cpu soğutucu başka yerden alınır. daha uyguna güzel modeller var. çift fanlı ekran kartı seçerseniz 1k aşağı iniyor.
Alıntıyı görüntüle
aynı seçenekler ama ekran kartı en ucuz 16gb olan 5060ti yapınca fiyat:
Alıntıyı görüntüle
bütçem hiç yok, 40 bin bile çıkmaz diyenler için en ucuz 5060 ekran kartını seçince fiyat:
Alıntıyı görüntüle
bu sistem özelleştirmesi yakında kapanır. 32gb ram diğerlerinde bu kadar avantajlı olmuyor.
tespit edildiğinde bu seçenek kaldırılacaktır hocam. şimdi alabilen alsın.Hayır dostum sepete gidince uyguluyor indirimi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2x16 ram'e sadece 5k fazla istemesi anormal değil mi? Bir sıkıntı olmasın?
Birazdan tekrar açarlar yine olmuştu cok takmaya gerek yoktespit edildiğinde bu seçenek kaldırılacaktır hocam. şimdi alabilen alsın.
Bence bu seçenek varken bile göndermeyebilirler. Normalde en az 10-15k koyması gerekiyor bu rame geçerken. Burada kesinlikle bir sıkıntı var gibitespit edildiğinde bu seçenek kaldırılacaktır hocam. şimdi alabilen alsın.
Şöyle düşün adamın 500 tane Rami var eski fiyattan satarsa yeni almak istediğinde 200 tane Ram alıcak. Peki soru şu neden elindeki Rami satıp aynı ramden tekrar aldığında 200 tane alsın.Ram krizi firmalara yaradı valla 32 gb fiyatına 16 yı kaktırıp geçiyorlar halbuki çoğu zamlanmadan stoklarına aldıkları ürünleri satıyorlar hala. Çok zorlamazsa anakart b650 yapılmalı.
Bunu direk sıcak fırsatın altına açmak lazım bencehttps://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-a620m-k-1tb-ssd-16gb-ram.html bu sistemde özelleştirme yapınca 2x16gb + 1tb ssd + a620m gigabyte anakart ve 3 fanlı zotac 5070 ile 53.112 tl oluyor.
ram 32 olması çok daha öne çıkarıyor. cpu soğutucu başka yerden alınır. daha uyguna güzel modeller var. çift fanlı ekran kartı seçerseniz 1k aşağı iniyor.
Alıntıyı görüntüle
aynı seçenekler ama ekran kartı en ucuz 16gb olan 5060ti yapınca fiyat:
Alıntıyı görüntüle
bütçem hiç yok, 40 bin bile çıkmaz diyenler için en ucuz 5060 ekran kartını seçince fiyat:
Alıntıyı görüntüle
bu sistem özelleştirmesi yakında kapanır. 32gb ram diğerlerinde bu kadar avantajlı olmuyor.
3 kombinasyonda bu fiyatların üzerine 900-1200 tl ekleyin orta halli cpu soğutucu için.
Hocam bugün aldığınızi mi gönderdiler?Sıkıntı falan yok gönderdiler bile kargoya benim paketi vatanda aylardır ram özelleştirmeleri baya ucuzdu. Daha önce kuzene topladım böyle bir paketi 1 ay önce iptal ederler zannediyordum olmadı.
Bunu direk sıcak fırsatın altına açmak lazım bence
Evet kargo numarası yeni düştü iptal etmezler çok yüksek ihtimalleSistemler zamlandi maalesef, peki siparis edilen sistemleri iptal ederler mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bugün aldığınızi mi gönderdiler?
Yakalayamadım ben tam alırken zam yediEvet kargo numarası yeni düştü iptal etmezler çok yüksek ihtimalle