Yardım Iphone 17 vs S25 Plus

Aslında memnunum kesinlikle zaten S22 belki bütçeyi boostlasam S22 Plus gelirdi ama bana düz Samsung veya Plus modeller A serisinden farksız geliyor görünüşte. Ben telefon alınca elit dursun isterim. IPhone düz modelde bile elit duruyorken Samsungu Ultra-Fold ile elit görüyorum. Zaten Samsung ve IPhone güçsüz telefon çıkarmıyor.

Ha S22 Ultra olsa IPhone 13'e tekmeyi bi atardım yerle yeksan olurdu. Şuan güzel bir iş bulursam Fold 7 dışı telefona elimi sürmem. Samsung aştı kendini ya her anlamda muhteşemler , adamlar basbaya teknoloji akıyor. Üstelik yapay zeka konusunda ayrı hayranım. IPhone sıktı beni vallahi tez vakit satıcam da S22 Ultra yine gelmiyor satsam :D önceden IPhone 8 ile S8 aynı fiyattı IPhone 8 almıştım , satarken S10 Plus parasına satmıştım. Şimdi IPhone 13 satsam S23 Ultra bile vermezler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben hep IPhone kullandım ama satıp Fold 3 aldığımda dünyam değişmişti fakat 2.el diye garantisizken ekranın ortası gitti mecbur bütçe düştü IPhone 13 aldım S22 yerine. Hiç de hissiyat farkı yaşamadım. Fold 3'ü gözüm arıyor ama sıfır olmayan folda artık elimi sürmem
Valla hocam plus model konusunda haklısın a serisi gibi duruyor bende bundan dolayı s25 plus yerine 24 ultra aldım ekstra spen ve kamera için ki çok iyi tank gibi cihaz anladığım kadarıyla sizce bu tip seviyorsunuz foldları bende seviyorum fakat katlanabilir olmasından ötürü sağlamlıktan aşırı feragat ediyor ama çok kullanışlı cihaz orası ayrı.

Bana göre sıralama şudur

1- Fold Serisi
2- S Ultra serisi
3- IPhone
4- Oppo
5- Diğer Samsung telefonları (S Plus , S , A , M )

Fold kadar baba yoktur , olmayacaktır. S Ultra ise katlanmayan en baba seri . Ve ben bir IPhone 13 kullanıcısı olarak söylüyorum. Param olsa döneminde S22 Ultra alırdık ama IPhone 13 ile S22 arasındaydık yapacak bir şey yok. Düz Samsung veya Samsung Plus sevmem
Kalanlar ok de foldu neden bu kadar seviyorsun ki? Kâğıt üzerinde çok iyi duran ama pratikte berbat bir teknoloji hala, tırnakla ekranı ezebiliyorsun o teknoloji gelişmeli öncelikle. Bir de Huawei nin cihazı gibi işlevsel olmalılar Trifold bile dizayn olarak saçma olmuş neden 2 ayrı ekran var mesela neden boş yere fazladan ekran taşıyorum cebimde 😀

Bakalım bu sen Apple da katlanabilir yapacakmış, ya bu sorunları çözüp yine sektöre yön verir ya da Z fold çakması bir şey yapıp batış yolunda olduğunun sinyalini verir…

Kalanlar ok de foldu neden bu kadar seviyorsun ki? Kâğıt üzerinde çok iyi duran ama pratikte berbat bir teknoloji hala, tırnakla ekranı ezebiliyorsun o teknoloji gelişmeli öncelikle. Bir de Huawei nin cihazı gibi işlevsel olmalılar Trifold bile dizayn olarak saçma olmuş neden 2 ayrı ekran var mesela neden boş yere fazladan ekran taşıyorum cebimde 😀
Hocam herkes kişisel telefon kullanmıyor ki çevremde 2 3 kişi var sadece çizim olarak fold serisi kullanan pratikte çok mantıklı sadece sağlam değil ki trifoldda zaten üstünde koruması ile geliyor ne kadar yeterli olur aşikar.

Hocam herkes kişisel telefon kullanmıyor ki çevremde 2 3 kişi var sadece çizim olarak fold serisi kullanan pratikte çok mantıklı sadece sağlam değil ki trifoldda zaten üstünde koruması ile geliyor ne kadar yeterli olur aşikar.
Koruma hepsinde var diye biliyorum zaten o olmadan aşırı kolay bozuluyor ekran, çevreden biri eski nesillerinden birini almıştı koruyucuyu sökmüş çok kısa bir süre sonra ekran bozulmuş. Samsung o normal bir jelatin değil çıkarmamanız lazımdı demiş 😀

Koruma hepsinde var diye biliyorum zaten o olmadan aşırı kolay bozuluyor ekran, çevreden biri eski nesillerinden birini almıştı koruyucuyu sökmüş çok kısa bir süre sonra ekran bozulmuş. Samsung o normal bir jelatin değil çıkarmamanız lazımdı demiş 😀
Hoca zaten 7ye kadar olan seriler çok çok kötü ekrana bastırınca bile anahtar çizik atınca bozuluyordu fakat 7 serisi devrimsel geldi çizik anlamında da bir nevi sağlamlık olarakta ben appleın hamlesini merak ediyorum şuan katlama izi olarak çokta sorun yok zaten fakat sağlamlığı oturtabilirse insanlar için mac,fold iphone çok iyi oturur

Hoca zaten 7ye kadar olan seriler çok çok kötü ekrana bastırınca bile anahtar çizik atınca bozuluyordu fakat 7 serisi devrimsel geldi çizik anlamında da bir nevi sağlamlık olarakta ben appleın hamlesini merak ediyorum şuan katlama izi olarak çokta sorun yok zaten fakat sağlamlığı oturtabilirse insanlar için mac,fold iphone çok iyi oturur
İlk yanıta Apple ile alakalı ben de edit yapmıştım, almayacak olsam da ben de merak ediyorum onu.

Yazılımı yapar ondan eminim de donanımsal devrim gelir mi bakalım.

Merhaba, telefon almayı düşünüyorum. Şu anda Samsung A50 kullanıyorum. İki telefon arasında kaldım.
Benim için önemli olan güzel kamera- Instagram performansı.Arayüz pratikliği. Pil performansı. (telefonda oyun oynamıyorum)
Android'den verileri aktarma durumu da var.

IPhone'u kamera olarak beğeniyorum ama diğer kullanım özellikleri olarak çok dar gibi geliyor bana.Nfc ile ödeme yapamamak, yapay zeka filan.

S25 Plus kamera olarak, Instagram'a yükleme kalitesi vs olarak nasıldır?
almayın s25 s26 geliyor az daha bekleyin şuan s25 almaya değmez biraz daha idare edebilirsiniz diye düşünüyorum buna değer illa bugün alcam diyorsanız s25 ultra alın

Geri