Çözüldü✓ Bilgisayar için Gamepad Tavsiyesi

8bitdo ultimate 2 den kaliteli mi sence? Kronik sorunu var mi?
Cyclone2 varken alınacak gamepad değil. Zaten yapısı her el için uygun değil, bilek yoruyor. Harcayacak param var desen g7 pro al. O kadar para vermem dersen Cyclone 2'den memnun kalırsın.

Cyclone2 varken alınacak gamepad değil. Zaten yapısı her el için uygun değil, bilek yoruyor. Harcayacak param var desen g7 pro al. O kadar para vermem dersen Cyclone 2'den memnun kalırsın.
G7 pro kaucuk iceriyor. Kaucuk icermeyen gamepad istiyorum. Araba yarisi icinde hissiyati iyi olan bir gamepad. Cyclone 2 bu durumda en iyi tercih mi?
Yok bunu hic begenmedim 😅

Butceyi biraz artirsam ne onerirsiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forza horizon, hikayeli oyunlar falan oynayacagim. Fps nisan oyunlari degil. Buna gore onerebileceginiz en iyi gamepad hangisi olur? Tum tuslarda hall efect tmr falan ozelligide olsun mesela xboxtaki gibi yumusak olmasin.

Tutma yerlerini kast ediyor galiba. Xbox gamepadinde kauçuk olmasa da o kısımlarda tırtıklı. Ayrıca içinden yedek dpadler de geliyor.

Bu tasarımında bahsettiğiniz kauçuk var mı bilmiyorum. Ama bütçe buralar çıkabilirse tasarımı da hoş duruyor.

Tutma yerlerini kast ediyor galiba. Xbox gamepadinde kauçuk olmasa da o kısımlarda tırtıklı. Ayrıca içinden yedek dpadler de geliyor.
Kaucuk icermeyen gamepad istiyorum

Kauçuktan kastın nedir?
El ile tuttugun kisim kaucuk kaplama oluyor ya ondan bahsediyorum. G7 pronun sag ve solundaki kısım mesela.

Kaucuk icermeyen gamepad istiyorum

El ile tuttugun kisim kaucuk kaplama oluyor ya ondan bahsediyorum. G7 pronun sag ve solundaki kısım mesela.
Genelde premium bir çok gamepad bunu kullanır, olmaması eleştirilir. O yüzden yerinizden olsam cyclone 2 harici başka gamepad aramazdım.

Genelde premium bir çok gamepad bunu kullanır, olmaması eleştirilir. O yüzden yerinizden olsam cyclone 2 harici başka gamepad aramazdım.
Tamamdir cyclone 2 alacagim o zaman. Cok tesekkur ederim.

Seyi merak ettim tetik tusunda yaris oyunu moduna aldiginda tetik tuslari gaz pedali gibi hassiyet oluyor mu? Yani hafif dokunsan bile gaz veriyor mu? Xboxta yarisindan sonra gaz veriyordu mesela

Tamamdir cyclone 2 alacagim o zaman. Cok tesekkur ederim.

Seyi merak ettim tetik tusunda yaris oyunu moduna aldiginda tetik tuslari gaz pedali gibi hassiyet oluyor mu? Yani hafif dokunsan bile gaz veriyor mu? Xboxta yarisindan sonra gaz veriyordu mesela
dual sens al geç indirimli biyerden

Flydigi Vader 5 pro ya da Apex 5 de bakabilirsiniz.

Geri