🔥İndirim Green GED 800W 80+ Bronz Güç Kaynağı 2.768 TL

yusuf7878

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,484
Fiyatı 800W için uygun denebilir. İç bileşenleri gayet iyi seviyede. High Power üretimi bir model zaten. Tier anlamında C+'yı hak edebilir. PCI-e kablolarının 16AWG olması da iyi. Satıcı takip kuponunu kullanın fiyatın düşmesi için.

Not: boştaki fan sesi bir miktar fazla gelebilir.

1767446953449.webp

Tierlist:

Markayi hiç duymadım

Markayi hiç duymadım
High power üretimi bir model. Markanın pek bir önemi yok. Birçok modellerinide High power üretiyor.

Son düzenleme:
1000 TL'ye 300w ECO modelini almıştım. Hayatımda ilk defa bu kadar kaliteli hissettiren bir 300w powersupply deneyimledim. Yükte fan sesi neredeyse hiç yoktu. Test amaçlı almıştım başarıyla geçti.

Yusuf hocam bu raijintek cratos lite psu'sunun kalitesi hakkında net bir bileşen incelemesi yapabildiniz mi? Aldık sistemi kurduk, sessiz sakin çalışıyor ama pek bilgi bulamadım güvenli mi değil mi diye.

@yusuf7878

Yusuf hocam bu raijintek cratos lite psu'sunun kalitesi hakkında net bir bileşen incelemesi yapabildiniz mi? Aldık sistemi kurduk, sessiz sakin çalışıyor ama pek bilgi bulamadım güvenli mi değil mi diye.

@yusuf7878
B tier bir ünite olarak düşünebilirsin. Ortalama iç bileşenlere sahip. Bu arada boştayken fan aç-kapa yapıyor mu ara sıra?

B tier bir ünite olarak düşünebilirsin. Ortalama iç bileşenlere sahip. Bu arada boştayken fan aç-kapa yapıyor mu ara sıra?
Hocam bu söylediğinizi ortalama 5 - 10 dakikada bir yapıyor ama fan devri hali hazırda düşükte çalışmaya başladığından ötürü sesi duymak için kasada başka bir fanın çalışmıyor olması lazım. Dört fanlı bir kasada ayırt etmek çok zor.

Arada yapıyor ama 1sn sürmüyor bugün 9070 xt ile yüke sokup ve boşta deneyeceğim tekrardan yazarım hocam .

Boştayken ara ara aç kapa yapıyor 1sn sürüyor hafif sesli ama takıntısı olmayan kişiyi asla rahatsız etmez . İntel 225f red devil 9070 xt ikilisinde occt power stres testinde fan sürekli ama hafif hızda çalışıyor , 9070 xt furmark da (330w) fan çalışmıyor ara ara aç kapa yapıyor yine 1sn kadar . Son olarak ekran kartında yada güç kaynağında cw yok .

Boştayken ara ara aç kapa yapıyor 1sn sürüyor hafif sesli ama takıntısı olmayan kişiyi asla rahatsız etmez . İntel 225f red devil 9070 xt ikilisinde occt power stres testinde fan sürekli ama hafif hızda çalışıyor , 9070 xt furmark da (330w) fan çalışmıyor ara ara aç kapa yapıyor yine 1sn kadar . Son olarak ekran kartında yada güç kaynağında cw yok .
CRATOS LİTE 850W için dedin değil mi bunları?

Ses kaydı atabilirmisiniz? Çok dibine girmeden.Ses konusu rahatsız eder mi etmez mi bilemedim tam.Bende düz Cratos satın aldım ama satıp satmama arasındayım.İki versiyonunda var diyolar bu olay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,130
Üyeler
187,454
Son üye
SoLMaZ!
Geri