MASTERF5
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 95
açıldı benim ağ ayarlarını sfırladım bide kapa aç yaptım açıldı hat direkSim kartı takmadan yani açılıp açılmadığını öğrenemeyiz dimi?
açıldı benim ağ ayarlarını sfırladım bide kapa aç yaptım açıldı hat direkSim kartı takmadan yani açılıp açılmadığını öğrenemeyiz dimi?
insanlar kendi çapında da olsa yüksek vergileri boykot ediyor gelmişsin bir de kendisine saygısı yoktur diyosunaçılıp açılmaması hat ile değil btk'nın koyduğu bir sıra eşitiyle alakalı doğrudan birde anlamadığım
neden yd telefon alıp iyi telefon olsun diye diye bu rezilliği çekip her sene üstüne 4 ay ikinci cihazı taşıyorsunuz ki yazık değil mi ? saygısı olan şunu kendine yapmaz![]()
İphone 12 TurkcellEvet arkadaşlar açılanlar yorumlara hattınız nedir? Bekleyenler olarak da toplanalım bakalım. Buradan bilgileri geçelim...
Alıntıyı görüntüle
aynen kanka kesin boykottandır gidiyor iphone alıyor moruk ayponnn yaaa diyor boykotmuşinsanlar kendi çapında da olsa yüksek vergileri boykot ediyor gelmişsin bir de kendisine saygısı yoktur diyosun
şu vergilere d0malmaktansa 4 ay çift telefon gezerim
MerhabaEvet arkadaşlar açılanlar yorumlara hattınız nedir? Bekleyenler olarak da toplanalım bakalım. Buradan bilgileri geçelim...
Alıntıyı görüntüle
hattı telefona takıp beklesem oluyor mu acaba? Sürekli tak çıkar yapmaktansa?Evet arkadaşlar açılanlar yorumlara hattınız nedir? Bekleyenler olarak da toplanalım bakalım. Buradan bilgileri geçelim...
Alıntıyı görüntüle
tamamdır bi daha sana sorarız alacağımız zamanaynen kanka kesin boykottandır gidiyor iphone alıyor moruk ayponnn yaaa diyor boykotmuşyersennnn gösteriş budalalığının ismi zengine özenmenin ismini boykot koymuş
Maddiyat ile alakalı olabilir. Bence öyle söylemen hoş olmadı.açılıp açılmaması hat ile değil btk'nın koyduğu bir sıra eşitiyle alakalı doğrudan birde anlamadığım
neden yd telefon alıp iyi telefon olsun diye diye bu rezilliği çekip her sene üstüne 4 ay ikinci cihazı taşıyorsunuz ki yazık değil mi ? saygısı olan şunu kendine yapmaz![]()
maddiyatla alakalıysa insan neden kendine bu kötülüğü yapsın parası yetmiyor diye. o zaman normal tr cihazı alsın parasının yettiği.Maddiyat ile alakalı olabilir. Bence öyle söylemen hoş olmadı.
yok almak olmuyor moruk boykot anlarsın yatamamdır bi daha sana sorarız alacağımız zaman
1000 euroluk cihaza 2000 ödemeye devam mı tr diyemaddiyatla alakalıysa insan neden kendine bu kötülüğü yapsın parası yetmiyor diye. o zaman normal tr cihazı alsın parasının yettiği.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok almak olmuyor moruk boykot anlarsın ya
4 ay kapalı kullanmaya kalan aylar için rezil durumda ikinci cihaz taşımaya kayıt için 40 k eğilmeye sonrasında ise satarken ikinci elinde faturası olmayan 30k bile versen 20k ya anca sattığın çöp cihazdan devam mı yd diye1000 euroluk cihaza 2000 ödemeye devam mı tr diye
100k bayılcağıma gider 2 cihaz alırım diğeri kapanınca diğerine geçer yine de tr cihaz almam hacı , bu tamamen tercih meselesi bu kadar kasmana gerek yok sen istemiyorsan git al tr cihaz , bir tek tr de var bu yd cihaz muhabbeti saçma sapan bir olay...4 ay kapalı kullanmaya kalan aylar için rezil durumda ikinci cihaz taşımaya kayıt için 40 k eğilmeye sonrasında ise satarken ikinci elinde faturası olmayan 30k bile versen 20k ya anca sattığın çöp cihazdan devam mı yd diye