Trendyol nedenini anlamadığım onay kodları dolandırıcılık ihtimali

Reaksiyon skoru
10
Son bir kaç gündür yapıkredi karta alımlar yapılmaya çalışıyor ve kart online alışverişe kapalı olduğundan onay kodu istiyor nedense bu olay sadece trendyoldan geliyor bu neden oluyor

Son bir kaç gündür yapıkredi karta alımlar yapılmaya çalışıyor ve kart online alışverişe kapalı olduğundan onay kodu istiyor nedense bu olay sadece trendyoldan geliyor bu neden oluyor
kart şifrenizi değiştirin muhtemelen bilgileriniz çalınmıştır. Ayrıca bankanızla görüşün 3d secure istesin her alışverişe. Daha geçen gün arkadaşımın ziraat hesabından toplamı 7.5k olacak şekilde 5 defa 1.5klık cüzdan bakiyesi almışlar ne kod istedi ne bişey para iadesini bekliyor halen

bankayı arayıp yeni kart falan isteyebilirsiniz yoksa dener dururlar

Kartı iptal ettir, yeni kart al. Alışveriş yapacağın zaman da sanal kart kullan.

Kartı iptal ettir, yeni kart al. Alışveriş yapacağın zaman da sanal kart kullan.
bankayı arayıp yeni kart falan isteyebilirsiniz yoksa dener dururlar
kart şifrenizi değiştirin muhtemelen bilgileriniz çalınmıştır. Ayrıca bankanızla görüşün 3d secure istesin her alışverişe. Daha geçen gün arkadaşımın ziraat hesabından toplamı 7.5k olacak şekilde 5 defa 1.5klık cüzdan bakiyesi almışlar ne kod istedi ne bişey para iadesini bekliyor halen
Neden sadece trendyol olduğunu anlamadım ben

Neden sadece trendyol olduğunu anlamadım ben
3D secure olmadan alışveriş yapabildiğin için trendyol aynısı n11 içinde geçerli 3d secure olmazsa onay kodu olmadan çeker parayı

Trendyol plus üyeliğin mi vardı?
Aylık üyelik ücretini çekmeye çalışıyordur belki
500 ve 200 tl civarına alışverişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trendyol plus üyeliğin mi vardı?
Aylık üyelik ücretini çekmeye çalışıyordur belki
3D secure olmadan alışveriş yapabildiğin için trendyol aynısı n11 içinde geçerli 3d secure olmazsa onay kodu olmadan çeker parayı
o sitede çalışan bir yöntem ayarlamışlardır
Ayrıca ne yapmalıyım ve neden olmuştur

500 ve 200 tl civarına alışverişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ne yapmalıyım ve neden olmuştur
Söyledik ya bankayı ara trendyol üzerinde benim dışımda işlem yapılmaya çalışılıyor kartı kapatıp yenisini gönderin de

Geri