PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

Selamlar dostlar Moza R5 imi önerirsiniz yoksa bu v6 yımı profesyönel değilim ama ilgim var bu setlere

sadece etsde assettoda falan takılcaksan v10 pro al geç boşver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangisi ucuzsa onu
yani özellik olarak neredeyse başa başlar yani , vd6 ya 100 üzerinden 90 verilicekse moza r5 ede 100 üzerinden 85 falan mı verilir?

Hocam daha önce hiç direksiyon setim olmadı ilk kez alıcam vd6 mı önerirsin vd4 mü
vd4 fiyatı hoş bütçe zorlanıyorsa vd4 al

yani özellik olarak neredeyse başa başlar yani , vd6 ya 100 üzerinden 90 verilicekse moza r5 ede 100 üzerinden 85 falan mı verilir?
ikisinin farklı ağır basan yönleri var moza daha stabil daha geniş ekosistem vs. ama pxn bunları uzu n vadede çözebilir pxndede fren kiti var avantaj olarak

Hocam daha önce hiç direksiyon setim olmadı ilk kez alıcam vd6 mı önerirsin vd4 mü
Bütçeniz dahilinde hocam. VD4 ile VD6 arasında yalnızca 2 Newtonmetre tork farkı var onun dışında birebir aynılar. Simracing'e de ufaktan girme hevesiniz olursa VD6'nın torku daha çok işinize yarar.

Bütçeniz dahilinde hocam. VD4 ile VD6 arasında yalnızca 2 Newtonmetre tork farkı var onun dışında birebir aynılar. Simracing'e de ufaktan girme hevesiniz olursa VD6'nın torku daha çok işinize yarar.
Hocam masada kullanıcam torktan dolayı aşırı masayı sallar mı acaba vd6 alırsam

Hocam masada kullanıcam torktan dolayı aşırı masayı sallar mı acaba vd6 alırsam
Hocam ben VD6'yı şuan masada kullanıyorum masada tavsiye etmem 😄 VD4'te güçlü o da sallar ama VD6 kadar değil. En güzeli daha sonra stand almak. Ben önce seti aldım yakın zamanda da stand alacağım.

Takip bakicam bunlara.
Yeşil forumda kullanıcı yorumları mevcut. Yabancı kaynaklardan da V10 Ultra olarak bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,454
Üyeler
187,513
Son üye
missioncompleated
Geri