selman.basturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Pxn V10 Pro mu thrustmaster t300rs gt mi
kral bu vd4 falan alıcamda debriyaj yok ya ets falan oynarım o yüzden v10 pro alayım diyorum nediyorsun bu işev10 pro
sadece etsde assettoda falan takılcaksan v10 pro al geç boşverkral bu vd4 falan alıcamda debriyaj yok ya ets falan oynarım o yüzden v10 pro alayım diyorum nediyorsun bu işe
hangisi ucuzsa onuSelamlar dostlar Moza R5 imi önerirsiniz yoksa bu v6 yımı profesyönel değilim ama ilgim var bu setlere
yani özellik olarak neredeyse başa başlar yani , vd6 ya 100 üzerinden 90 verilicekse moza r5 ede 100 üzerinden 85 falan mı verilir?sadece etsde assettoda falan takılcaksan v10 pro al geç boşver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangisi ucuzsa onu
vd4 fiyatı hoş bütçe zorlanıyorsa vd4 alHocam daha önce hiç direksiyon setim olmadı ilk kez alıcam vd6 mı önerirsin vd4 mü
ikisinin farklı ağır basan yönleri var moza daha stabil daha geniş ekosistem vs. ama pxn bunları uzu n vadede çözebilir pxndede fren kiti var avantaj olarakyani özellik olarak neredeyse başa başlar yani , vd6 ya 100 üzerinden 90 verilicekse moza r5 ede 100 üzerinden 85 falan mı verilir?
Bütçeniz dahilinde hocam. VD4 ile VD6 arasında yalnızca 2 Newtonmetre tork farkı var onun dışında birebir aynılar. Simracing'e de ufaktan girme hevesiniz olursa VD6'nın torku daha çok işinize yarar.Hocam daha önce hiç direksiyon setim olmadı ilk kez alıcam vd6 mı önerirsin vd4 mü
Hocam masada kullanıcam torktan dolayı aşırı masayı sallar mı acaba vd6 alırsamBütçeniz dahilinde hocam. VD4 ile VD6 arasında yalnızca 2 Newtonmetre tork farkı var onun dışında birebir aynılar. Simracing'e de ufaktan girme hevesiniz olursa VD6'nın torku daha çok işinize yarar.
Hocam ben VD6'yı şuan masada kullanıyorum masada tavsiye etmemHocam masada kullanıcam torktan dolayı aşırı masayı sallar mı acaba vd6 alırsam
Yeşil forumda kullanıcı yorumları mevcut. Yabancı kaynaklardan da V10 Ultra olarak bakabilirsiniz.Takip bakicam bunlara.
Az önce satın aldım VD6'ı, 28k 5 ay taksit ile. Teşekkürler haber verdiğiniz için. Iracing'e girmeyi çok uzun süredir planlıyordum. Şimdi de fiyat performans bir kokpit bakacağım, tavsiyeleriniz varsa açığım.